Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sok lány cipel "titkos" vagy...

Sok lány cipel "titkos" vagy reménytelen szerelmet vagy megbántást?

Figyelt kérdés

mondjuk 25 körül, vagy fölött? Hallok néhány ilyen-olyan esetet: csak 1 hetet járt a fiúval, de eltelt 5 év, senkit nem akar, csak rá vár. Mást egyszer valaki megbántott, onnantól kezdve megközelíthetetlen, mert örökké csak utazik, hol itt hol ott él.

Hány ilyen lány van, akit nem lehet megközelíteni egy sérelme miatt? Nem arra gondolok, aki egy hónapon át minden nap órákat sir, de azért ad esélyt magának, hogy megismerjen másokat...

2015. jan. 21. 00:40
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Azért ennek vannak fokozatai... ismerek olyan, már 50 körüli nőt, akit elhagyott a húszéveskori nagy szerelme, és azt mondta, neki nem kell más... nem is lett.

Mások idővel azért túl tudnak lépni a sérelmeken, csalódásokon... csak több idő és türelem kell a "megközelítésükhöz", hogy bízni tudjanak benned...

Én is túl vagyok már jópár csalódáson és nehezen engedek közel magamhoz valakit. És közben arra vágyom, hogy valakinek érjek annyit, hogy törje át a falaimat...

Nagyon nehéz ügy ez. Ha valaki értékes neked, akkor küzdj a bizalmáért. Ha túl sokáig tart... akkor viszont add fel, mert rengeteg időt pazarolsz el rá!

2015. jan. 21. 00:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem.Előbb-utóbb mindegyiknél rájöttem hogy jobb is hogy nem maradtunk együtt.Mindennek megvan az oka.A szakításnak is.
2015. jan. 21. 00:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ide s tova 5 éves bánatom. Azóta sem hevertem ki. Azóta is félek kapcsolatot kialakítani.

24L

2015. jan. 21. 00:47
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem csak nőknek, férfiaknak is sokszor van ilyen szerelmük, csak attól még kúrnak össze-vissza.
2015. jan. 21. 00:49
 5/8 anonim ***** válasza:
13%
Az ilyen nővel/férfival ne kezdj. A legtöbb ember képtelen kiheverni 1-1 ilyen dolgot,emiatt elég ha csak a saját életét teszitönkre, ha valaki náluk próbálkozik, akkor csak idejét vesztegeti.
2015. jan. 21. 00:55
 6/8 A kérdező kommentje:

igen, nekem is volt ilyen, de nem mentem nőket kihasználni. A leghosszabb bánatom 1 évig tartott, és mégis rá tudtam nézni más nőkre - sose mondtam, hogy "na nőt soha többet".

Nekem is nagyon nehéz megbizni másban, kétszer húzták el jól a mézesmadzagot előttem... főleg ugye a mai rohanó életben, szeretetéhesen sétálunk el egymás mellett... háromszor hittem azt, hogy megtaláltam, és igen, másfél év után is rágondolok, de azért ha felbukkant egy-egy új lehetőség, azért megláttam őket is

2015. jan. 21. 01:13
 7/8 anonim ***** válasza:
rengeteg lehet. én is egy vagyok ezek közül, de még nem töltöttem be ugyan a negyed évszázados kort. megismertem én is egy jó embert, vele élek most együtt. de sosem fogom elfelejteni a régi kapcsolataimat(amiket nem nagyon neveznék kapcsolatnak), a sérelmeket, a megcsalást... szóval szerintem a nők többsége nem felejt egykönnyen, nekik nehezebb, többet kaphatnak sokkal, az élet egyéb területein is alázzák őket ezerrel, és még erre rádob egy ilyen elrontott/elromlott szerelem, vagy olyan, ami sosem teljesült be(ilyen is van, nekem is pedig jó régen volt, és emlékszem rá.)...
2015. jan. 21. 12:35
 8/8 anonim válasza:
Én egy kicsit úgy kezelem inkább ezt a dolgot, mint a férfiak. Ilyenkor van itt az ideje a laza kapcsolatoknak, ismerkedésnek, tapasztalatszerzésnek. Aztán ha rendbe jöttem, majd nézek valami komolyabb után. 20/l
2015. jan. 21. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!