Én ezt nem értem?
Figyelt kérdés
Oké tudjuk h a kis 8-9edikes lányok sokszor a 11-13os fiúkra buknak. Ez eddig szerintem teljesen érthető. De mért van az h képesek pillanatnyi ismeretség után totál belezúgni egy srácba, s utána akár másfél éven keresztül kerülgetni arra várva, h a srác talán valamikor észreveszi és kezdeményez. Én nagyon sajnálom az ilyen helyzetbe került lányokat és teljesen együttérzek velük, de mit várnak a sráctól??2015. jan. 6. 17:08
1/2 anonim válasza:
tipikus kis buta naiv kislányos viselkedés. és a fiuk direkt nem vesznek tudomást az ilyen lányokról. :) menőnek érzik hogy van aki oda meg vissza van értük
2/2 anonim válasza:
Ezt azért nem csak a lányok csinálják. Sok srác kerülgeti a lányt, akár évekig is anélkül, hogy rendesen kezdeményezne.
A legtöbben azért tesznek így, mert nem mernek lépni. Azt várják, hogy a srác lépjen. Ezzel végül is nincs nagy gond, de ha semmi jelét nem adják, hogy tetszik nekik, akkor elég nehéz rájönni, hogy mit is érezhetnek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!