Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért zavar annyira, ha nem...

Miért zavar annyira, ha nem volt még barátom? 17/L

Figyelt kérdés
Tudom,hogy alapvetően nem ciki.Majd jön,ha jönni akar..de szeretném,ha lenne már mellettem valaki.

2015. jan. 20. 19:14
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Szia.

Valld be őszintén magadnak, biztos, hogy keresel?

Gondold végig, de komolyan...

Aki keres, az talál...

Ha nagyon akarnál, akkor elmehetnél valami jó közösségbe, például egy szórakozóhelyre ismerkedni...

Ott seperc alatt találnál valakit... csak fontos, hogy olyan helyet válassz, ami a te ízlésedhez méltó... ott olyan emberek is lesznek...

Lehet ez egy koncert is, akkor máris van egy közös pontotok, ha megismersz valakit. De akkor is akarni kell, tenni kell érte.

Komolyan, gondold végig...

Remélem segítettem,

20/F,

2015. jan. 20. 21:00
 22/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Én itt találkoztam a barátnőmmel, fél éve járunk és elég komoly és őszinte a kapcsolatunk.:)

Ez csak egy bizonyíték arra, hogy itt is lehet ismerkedni, de természetesen járj nyitott szemmel az utcákon is ;)

22/F

2015. jan. 22. 00:30
 23/29 anonim ***** válasza:

18. válaszoló vagyok, egy unatkozó percemben elgondolkoztam a kérdésen.

Én Budapesten élek, ez egy világváros, itt kb. kétmillióan élnek. Na most ebből van kb 1 millió lány, tegyük fel, hogy a felük nincs férjnél, vagy nincs barátja. Most tartunk ötszázezernél. Ennek kb. az egyhuszada lehet korban hozzám közelálló, máris huszonötezernél tartunk.

Optimistán felteszem, hogy ebből minden 20. lány olyan, akit kifejezetten szépnek, vonzónak találok. 1250 lehetséges társ maradt. Na most valószínű, hogy ha én válogatós vagyok, akkor ők is, tehát jó esetben minden 20. lánynak tetszek én is. Ez 67 lány. Ezek közül kb. minden tizedikkel lehet közös témám, s előfordulhat hogy nagyon élvezzük egymás társaságát. Ez így 6 lány. Könnyen lehet, hogy közülük egy leszbikus. Maradt öt.

Kétmillió ember közül objektíven nézve tehát kb. öt olyan van, akivel remekül összeillünk. Ijesztő belegondolni :)

20/f

2015. jan. 22. 01:48
 24/29 anonim ***** válasza:

23 olyan kis körülményes vagy... lemegyek valamelyik random discoba pesten és azt látom hogy kb minden 2. lány simán jöhetne. És hány lány van ilyen helyeken? 50 vagy annyise? Hagyjuk már, hogy nincs nő, te vagy csíra. Aki akar csajt villanykaron is szerez magának. Gimiből BME GPKra olyan csaj ment hogy húha, azt a nemjóját. Aztán nem kell ám a hatalmas tökéletességet hajtani. Kicsit bejön már jöhet. A személyiség úgysincs ráírva senkire, és abból nehezebb szépet találni mint karosszériából. Akármi nem stimmelhet.

Nálam pl kizáró ok ha retket hagy az albiban maga után, nem azt várom hogy takarítson utánam csak nekem ne kelljen utána.

2015. jan. 22. 03:10
 25/29 anonim ***** válasza:
24 nyilván túloztam és a szinte tökéletes álompár megtalálásának esélyét akartam kiszámolni, nem egy ,,szimpla" barátnőét :)
2015. jan. 22. 03:32
 26/29 anonim ***** válasza:
csak nehogy a tökéletesség keresése közben elfelejts élni
2015. jan. 22. 03:51
 27/29 anonim ***** válasza:
Velem inkább az a probléma, hogy az ,,élet habzsolása" közben elfelejtem keresni a tökéletest, pedig lehet, hogy lassan már ideje lenne. Azért köszi a tanácsot :)
2015. jan. 22. 04:23
 28/29 anonim ***** válasza:
#23: látom, nézted az Így jártam anyátokkal c. sorozatot.
2015. jan. 23. 02:35
 29/29 anonim ***** válasza:

Sajnos csak igen kevés részt láttam belőle és azokat is évekkel ezelőtt, azonban tervezem bepótolni :)

Ha abban is volt efféle gondolatmenet, akkor könnyen meglehet hogy láttam azt a részt, csak régen, s már teljesen elfelejtkeztem róla. Így mikor beötlött a gondolat, nyilván a sajátomnak tartottam :) Azért gondolom ott nem Budapestre számították ki :)

2015. jan. 23. 06:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!