Lehet valahol normálisan ismerkedni?
Figyelt kérdés
Lányokkal akarnék ismerkedni, de itt már lehetetlen, próbálkoztam még netes társkeresőkön, de reménytelen, élőbe pedig buliba, de kapcsolatot sőt még éjszakásat se lehet találni, ugyanúgy minden buliba 10*-es a fiuk jelenléte... Nem létezik valami speciális hely, ahogy kapcsolatot keresők tudnak ismerkedni, és nyitottak a lányok? Meg lehetőleg nem 200 fiura jut 5 lány...2015. jan. 20. 01:25
11/13 anonim válasza:
Vannak még lányok, nyugi...:) itt is ezren akarnak ismerkedni...tessék a feladat adott! Szervezzetek meg egy programot, itt a fórumon keresztül, hívjatok el csajokat és csináljatok egy össznépi bulit! :)
12/13 anonim válasza:
Én jelentkezek erre a bulira. Itt vagyok! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!