Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek az baj, ha egyszer...

Szerintetek az baj, ha egyszerre több lányt fűzök "valakivel csak összejön" alapon?

Figyelt kérdés
Már nem bírom barátnő nélkül, így most elkezdtem tenni a dolog érdekében. Egyszerre több lányt is fűzök (beszélgetek velük, ilyesmi) abban reménykedve, hogy valakivel csak összejön.

2015. jan. 19. 20:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Jol teszed
2015. jan. 19. 20:29
 2/15 anonim ***** válasza:

jó dolog a több lábon állás

csak neki fogsz talán fejfájás okozni

2015. jan. 19. 20:30
 3/15 anonim ***** válasza:
Én is ezt tenném a helyedben :D
2015. jan. 19. 20:30
 4/15 anonim ***** válasza:
én is ezt csináltam, be is jött :D
2015. jan. 19. 20:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, a lányok mind így csinálják.
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A nők nagy része is ugyanezt csinálja, egyébként pedig amíg ismerkedsz, addig nem köteleződtél el, max. majd később lesz esetleg gond leépíteni azokat, akik kiesnek a versenyből, de nekik meg bejönnél.
 7/15 opened paradise ***** válasza:

Az se lesz akkor maradandó kapcsolat.

Nekem nem menne,de ha neked jó,te tudod.

2015. jan. 19. 20:33
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha a leépítés nem történik meg majd időben, könnyen lehet, hogy két szék közt a földre ülsz :D De amíg csak beszélgettek, addig okés
2015. jan. 19. 20:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Még szép, hogy jól teszed. Ha a nők megengedhetik maguknak, hogy egyszerre több srác csapja nekik a szelet, akkor mi mire fel ne tartsunk jogot arra, hogy egyszerre több nőnek is udvaroljunk?

Sok sikert kívánok, és a lényeg: SOHA, DE SOHA NEM SZABAD EGYAZON IDŐBEN EGYETLEN NŐRE KONCENTRÁLNUNK, mert 100%-os valószínűségű lesz a bukás.

2015. jan. 19. 20:34
 10/15 anonim ***** válasza:
90%

Verd ki, és utána rájössz, hogy melyiket akarod igazából. Nem kritikának, vagy szopatásból írtam, próbáld ki.

Mert amíg a férfi "kanos", sokszor nem tud ésszerűen gondolkozni, csak az ösztön hajtja, hogy milyen jó lenne vele és vele és vele és vele. Kivered, hidd el, okosabb leszel.

2015. jan. 19. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!