Lányok! A solo topos vagy a solo mides fiúk jönnek be inkább?
Figyelt kérdés
Dzsungelt kihagyom, bot meg nem solo.
Inkább egy midessel vagy egy topossal járnátok?
2015. jan. 19. 19:57
2/12 anonim válasza:
Gratulálok, ha ennyi az életed.
3/12 A kérdező kommentje:
Veszek egy Warmogot és máris több az életem.:)
2015. jan. 19. 20:01
4/12 anonim válasza:
Jó, hát úgy tűnik veled már nem lehet mit kezdeni.
5/12 anonim válasza:
topossal, mert csacsi is az xD de én csak a duot szeretem, ezért vagyok support xd
6/12 anonim válasza:
Héhahó! Megéri elkezdeni lolozni? Ez tényleg annyira jó játék? Mikor először rápillantok annyira komplikáltnak tűnik az a sok kis dolog a képernyőn, nem tudom elképzelni, hogy ez tényleg annyira jó játék... Szóval?
7/12 anonim válasza:
Én adc vagyok akkor nem is lesz barátnőm ?:D Akinek van kedve DuoQ írhat :DDDDDD
8/12 A kérdező kommentje:
Cuz sometimes it feels like the world's on my shoulders
Everyone's leaning on me
'Cuz sometimes it feels like the world's almost over
But then she comes back to me
2015. jan. 19. 20:10
9/12 anonim válasza:
Minden lolos csicska. Ha csajt akarsz szerezni akkor dotázz... Sokkal komplexebb, nehezebb és jobb is. A lol az dota nooboknak. L2P
10/12 anonim válasza:
Heroes of the Storm majd elviszi mind2ot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!