Gyakorlatias, precíz fiúk! Mennyire toleráljátok a pancserságot?
Ez nem ilyen önértékelési zavar, tényleg nagyon béna vagyok. Ügyes legalábbis biztos nem :D Éés itt meg kell jegyeznem, hogy nem a cuki védelmezni való módon. Egyáltalán nem vagyok aranyos, se termetre, se arcra, se sehogy. Csak szimplán pancser. Igazából a szüleim nem nagyon tanítottak semmit, szóóval elméletben rengeteg mindent meg tudok normálisan csinálni, de a gyakorlatban szörnyen bénázok. Próbáltam főzni tanulni pl. de a mikrós rántotta után feladtam. Viszont már nagyon príma virslit főzök!
Na de a lényeg: Nagyon szimpatikusak az összeszedett, magabiztos fiúk, csak nem merek náluk próbálkozni. Igazából senkinél, de tőlük rettegek :D Meg az én korosztályomban nem igazán vannak ilyen emberkék. 15 vagyok. Kérlek ne írjátok, hogy nem való még nekem fiú, szerintem egy szájrapuszis, sétálgatós "kapcsolat" ebben a korban belefér.
megijedtem már, hogy felnőtt vagy. uhh, még van időd fejlődni, de ezen a mikrós rántottán kiégtem.
mivel pasiként én kiválóan főzök, elvárom a nőtől azt, hogy tudjon főzőcskézni. ha nem is mindig. szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!