Szerintetek milyenek az itt válaszolók?
Figyelt kérdés
egyszer kiírtam egy ismerkedős kérdést, és furábbnál furább emberek válaszoltak.2015. jan. 18. 18:23
4/22 anonim válasza:
Régen nagyon idióták voltak, most se jobb a helyzet.
6/22 anonim válasza:
kevés normális van itt...viszont van itt egy srac aki nagyon helyes :D
7/22 anonim válasza:
Vannak normálisak (akik nem nyomulnak, de ha olyan a helyzet, lehet velük dumálni), vannak bunkó parasztok, akkuk csak arra mennek, hogy képet szerezzenek (és többet), vannak, akik konkrétan párkapcsolatot keresnek, és vannak akik csak a válaszolgatás érdekel.
Szóval, igen változó. De én már beszéltem jó pár normális, szimpatikus emberrel. :)
9/22 anonim válasza:
Ùgy vettem észre sok az olyan aki aszt várja mikor mibe lehet belekötni egy elírás vagy akár mi. Vagy magába a kérdésbe köt bele.De vannak hasznos válaszolòk.
10/22 anonim válasza:
Jófejek, nyitottak, barátságosak, mint én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!