Vajon mit akar? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány akit kb másfél éve ismerek de mikor megismertem akkor még barátja volt(kb 2 éves kapcsolat). Az eltelt másfél év alatt elég jó barátok lettünk. Nem olyan rég december elején szakított a barátjával. Akkor csak úgy barátként tekintett rám de ő összekavarodott egy másik sráccal is, erről tudtam mert nem titkolta. Majd szilveszterkor a srác megcsalta mind egy helyen voltunk. Miután meglátta őket egyből oda jött hozzám s kezdte hogy aludjunk együtt. Majd éjszaka megcsókoltam. Azóta minden nap beszélünk s egy másik buliba is együtt aludtunk. De ha kihívom mindig nemet mond. Ha pedig ő hív akkor mindig ott vannak a barátnői is és úgy viselkedik mintha nem történt volna semmi de ahogy haza érünk egyből hív hogy mit csinálok. Szerintetek mit csináljak?2015. jan. 18. 16:51
1/2 CptTomato válasza:
ez ...friendzone... elég erősen, leszámítva a csókot de az sokminden miatt is lehetett, szerintem sokat nem tudsz csinálni, vond kérdőre és kész ha makacs mond el neki mit érzel a makacsságával kapcsoltban és kész.
2/2 anonim válasza:
bosszúszexet akart volna!és valszeg búfelejtő lennél neki... akkor leszel igazi májer, ha szépen megmondod, hogy barátságon túl nem akarsz tőle mást!kaparni fogja a falat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!