Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tiszta szívből szereti a...

Tiszta szívből szereti a barátját én csak lelkitámaszt nyújtok neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel 3 hete beszélgetek. Van barátja. Sajnos. Mert nekem tetszik. De tiszteletben tartom a kapcsolatukat így nem teszem tönkre.

A lány a barátjánál lakik családi problémák miatt. Minden nap beszélgetek vele, elég gyakran ő ír rám de én is rá írok. És mindig mondja, hogy elege van mindenből,szomorú,sokat sír stb.

És egyik beszélgetés során írtam, hogy jobb kedvem van mielőtt beszélgettünk ma. És kérdeztem, hogy jobb e a kedved és írta, hogy sokkal jobb a kedve. Nagyon furcsálom, hogy a barátja nem vigasztalja, hogy mikor velem beszél akkor jobb kedve lesz.

Nem értem, hogy most szereti-e vagy csak velem ilyen beszélgetős viszonyba van aki felvidítja, úgymond lelki szemetesládája vagyok.

2015. jan. 18. 16:34
 1/4 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2015. jan. 18. 16:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Én 17 ő 15
2015. jan. 18. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg jeleket küldeni neki, ha neked tetszik.
2015. jan. 18. 16:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Küldtem neki. :-)
2015. jan. 18. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!