Fiúk, mit csináltok, ha az utcán megtetszik egy lány? 17/L
Figyelt kérdés
Volt már olyan,hogy mélyen a szemébe néztetek?2015. jan. 18. 16:00
2/18 anonim válasza:
Volt. Odamentem, aztán beszélgettünk.
16/F
3/18 anonim válasza:
Én próbálkoztam vele, de akkor tejcsárdák mellett ez mission impossible volt. :D
4/18 anonim válasza:
csak a buszon de sose mentem oda egyikhez sem mert ott van az aduászuk, a képedbe nevetnek és erre nem tudsz mit válaszolni de ami még rosszabb hogy nagyon beégsz olyankor.
6/18 anonim válasza:
Naponta vagy 50 lány megtetszik az utcán. Volt már olyan hogy mélyen a szemébe néztem.
De jobbára a testét bámulom, az jobban érdekel.
Ha több idő van, akkor sorra kerül a szeme is.
7/18 anonim válasza:
#4-en nek jár a pacsi!
Nem tudom miért várják el a nők, hogy odamenj hozzájuk, ha utána meg nyilvánosan megaláznak. :(
8/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,hogy ti kikkel találkoztok,de én nem aláznk meg senkit.:)
2015. jan. 18. 16:06
10/18 anonim válasza:
A nagyon megtetszik és még én is bejövök neki, akkor megszólítom. Aztán meg jól elküld a fenébe vagy jön a de van barátom duma..... Akkor meg minek szemeztünk? Nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!