Az milyen, hogy németként taszítanak az északi típusú lányok? 21/F
Figyelt kérdés
Tehát a kék szemű szőkék. Egészen kis korom óta a barna szemű, barna hajú lányok tetszenek. Jómagam kék szemű szőkésbarna vagyok. Egyébként mindkét szülőm német származású, egy magyarországi sváb településről származnak. :)2015. jan. 18. 14:09
1/5 anonim válasza:
és?
sváb vagyok barátnőm is az
világosbarna a hajunk kék/zöld szemmel
én se bukok a szöszkékre
ebbe mi a gáz?
2/5 anonim válasza:
Gondolom mivel ilyenek elnek a kornyekeden igy "hozzajuk szoktal"..:)
3/5 anonim válasza:
Nagypapám volt német. Nekem is szőke hajam van, kék szemem, de a barna, vörös, esetleg szőkésbarna hajú lányok jobban bejönnek.
4/5 anonim válasza:
Pont hogy az emberek a tőlük eltérőekre buknak inkább, ha van választási lehetőségük.
Én is szőke hajú, zöld szemű, világos bőrű magas srác vagyok és legjobban a fekete/barna hajú, sötétebb bőrű nők tetszenek.
5/5 A kérdező kommentje:
A szüleimnek is elmondtam és csak nevettek, hogy őket nem zavarja, ha nem németet ismerek meg elvégre már dédim is magyar állampolgár volt. :)))
2015. jan. 18. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!