2PacShakur kérdése:
14-évesen baj ha kapcsolatot keresek velem egykorú meleg sráccal?
Figyelt kérdés
Szeretnék ismerkedni! Budapesti srácokkal! 14-éves vagyok Budapesti2015. jan. 18. 14:05
11/16 anonim válasza:
Ha ezt tartod jónak, miért ne. Szíved joga. Csak így névtelenül megkérnélek valamire. Kerüld a Pride-ot. Nem azért, mert nem vállalhatod fel, hanem mert egy ilyen felvonulás inkább csak még inkább hergelés mások ellen.
12/16 anonim válasza:
-OFF-
Meleg vagyok, de basszuskulcs... A helyesírást is kivette a kormány az oktatásból vagy mi??? Mert akárhány tizenéves kérdést olvasok itt (tisztelet a kivételnek), az mind csapnivalóan pocsékul ír...
-ON-
13/16 anonim válasza:
Már mért lenne baj!? Én is keresem, de még nem találtam meg. Egy párkapcsolathoz mindenkinek meg van a joga.
14/16 anonim válasza:
Már mért lenne baj!? Én is keresem, de még nem találtam meg. Egy párkapcsolathoz mindenkinek meg van a lehetősége.
15/16 anonim válasza:
Már mért lenne baj!? Én is keresem, de még nem találtam meg. Egy párkapcsolathoz mindenkinek meg van a lehetősége.14/f/m
16/16 anonim válasza:
Már mért lenne baj!? Én is keresem, de még nem találtam meg. Egy párkapcsolathoz mindenkinek meg van a lehetősége.14/f meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!