Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak én találom vonzónak?

Csak én találom vonzónak?

Figyelt kérdés

Nagyon vonzónak találom a képen látható alakot.

Nem tudom, hogy miért. Megmutattam pár barátnőmnek ők ott fujjogtak, de nekem nagyon bejön.

Szerintetek?

Az öltözete nagyon furcsa és kíváncsi is vagyok.

A bakancsában miért van fehér cipőfűző és miért van rajta fehér kantár? Ritkán a saját településemen is szoktam látni, hasonló fiúkat, de sosem tudtam hogy ez miért jó.

Valaki, aki tudja, leírná nekem?

A lányokhoz pedig az lenne a kérdés, hogy csak szerintem vonzó? Nektek mi a véleményetek?

16/L

2015. jan. 17. 12:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Itt van egy link, hogy melyik cipofuzo szin milyen jelentest hordozhat magaban, ha ilyenre gondolt a pasi:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

Ne masok velemenye erdekeljen, hanem, hogy neked mi tetszik.

Ne masoknak akarj megfelelni, ugysem lehet, hanem sajat magadnak.

Ha neked tetszik, akkor tetszik.

Nincs vele semmi gond, csak nekem nem az esetem.

De ha azt mondom, hogy milyen jol nez ki, az esetem, akkor barmelyik velemenyemtol valtozik is valami, ha neked bejon?

Nem hinnem.

Ugyanigy a baratnoidere se hallgass. Neked bejon es kesz.

Amugy masrol az engedelye nelkul nem tennek fel fotokat ilyen oldalra, szemelyisegi jogogat is serthet, ha esetleg meglatna es nem tetnszene neki ebben az esetben.

Szoval biztos megoszlanak a velemenyek, van akinek bejon van akinek nem, ezzel nincs gond.

2015. jan. 26. 19:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is elsősorban az ilyen pasik jönnek be, ne aggódj, nem vagy egyedül vele. Az meg ne érdekeljen, hogy mit gondolnak a barátnőid, legalább nem fogtok egy pasin összeveszni :)

20/N

2015. jan. 26. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!