Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha Putyint vonzónak találom?
Figyelt kérdés
Nem úgy mint embert, hanem a külsejét.2014. aug. 16. 19:18
1/19 anonim válasza:
igen ez elégé...., BAZZMEEG!!!! most felidéztem
4/19 anonim válasza:
inkabb engem tarts vonzonak! :/
5/19 anonim válasza:
Végülis a népszerűségi rátája Oroszországban 90% feletti, és ő a tökéletes férfi megtestesítője az oroszoknál.
6/19 A kérdező kommentje:
2-es, miért? Ezt most tényleg komolyan kérdeztem.
2014. aug. 16. 19:20
8/19 anonim válasza:
Nem inkább, mint embert?
Hatalommal rendelkezik, feltételezem, hogy a világ legnagyobb országának államfőjeként gazdag is, a nők meg buknak az ilyenekre
10/19 anonim válasza:
nekem ilyen putyin fejem van, akkor van esélyem nálad, végre egy lány, aki szereti az igazi fehér embereket is! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!