Cink dolog munkatársra hajtani?
A szerncsésség csak attól függ hogy ha történik valami milyen lesz a kimenetele...
Sok szerencsét hozzá!
Én épp hasonló helyzetben vagyok :D Csak nem sokszor találkoztunk és nem is igazán találok alkalmat a beszélgetésre...túl sűrűn nem akarok átmászkálni hozzájuk, mert egy idő után az is gyanús :D
Egyébként jó kérdés, rizikós, az tuti. Főleg, ha közvetlen munkatársak vagytok, azaz egy légtérben dolgoztok. Mert, ha esetleg nem működik a dolog, vagy visszautasít, onnantól kissé kellemetlen lesz naponta találkozni. Ha egy épületen belül, de kicsit távolabb vagytok egymástól, talán nem olyan vészes. Az én kollégáim között mindkettő előfordul...
kérdező ezt úgyse lehet előre tudni,. Egyébként meg már nem óvodában vagytok, hogy házinyúlra nem lövünk.
Ha más nem legalább tapasztaltabb leszel. Az meg mindenképp jó. Persze rosszabb esetben lesz mellé negatív tapasztalat is, de hát az is valami,, azért ez nem olyan durva.
Max összevesztek megutáljátok egymást, és hogy megmutasd te vagy a jobb, ügyes trükkökkel és húzásokkal kirúgatod a helyéről, aztán röhögsz magadban, "eeezaaazzz, ezzzzt neekeedd teee, teee kis *****, tudod kinek fogod itt majd megmutatniii"
Rizikós. Gondold át, hogy látsz-e komoly kapcsolatra esélyt a lánnyal, illetve szerinted mennyi ideig fogsz ott dolgozni. Simán lehet, hogy évekig együtt lesztek, és ha szakítotok is, az egyikőtök már nem is ott dolgozik... Mindenesetre kényes téma, mert valószínű pletykálni is fognak rólatok, stb.
Attól még szerintem keresd a társaságát és ha kicsit jobban megismeritek egymást még eldöntheted mit is csinálsz.
Sajnálni fogod, ha kihagytad a lehetőséget?
Ha igen, hajts rá, ha nem, keress másik csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!