Fiúk ha nektek tetszik egy lány akkor hogyan próbáljátok a tudtára adni? Mit csináltok?
Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 10:51
1/16 anonim válasza:
Semmit, mert elutasítóak és nagyok az elvárásaik és nekem elég nagy önbizalomhiányom is van. (bocsi az általánosításért)
2/16 anonim válasza:
A tekintetből levágja az ember,ha tetszik a màsiknak.
Nem kell túlvariálni.
3/16 anonim válasza:
Beszélgetek vele, elhívom vacsizni egy menő étterembe, mozi, szex!
Ha ebből sem jön rá, hogy tetszik nekem, nem tudom miből?
4/16 anonim válasza:
Beszélgetek vele, keresem, majd elhívom randira.
5/16 véleménynyilvánitó válasza:
Próbálok a közelébe lenni akár az ő társaságát keresni mindig beszélgetést kezdeményezni vele érdeklődni felőle hogy van.Akár fb-n is írhatsz neki de élőbe szerencsésebb.
7/16 anonim válasza:
Ha megtetszik akár egy totál ismeretlen lány is pl. az utcán/boltban, akkor odamegyek hozzá és megszólítom. Buliban is, vagy iskolában is, bárhol.
Kiderítem minél hamarabb, akár 10 perc, akár 1 óra, akár 1 hét alatt (helytől függően), hogy ő mennyire érdeklődik irántam. Ha igen, akkor folytatom a kapcsolat építését. Ha nem, akkor elsétálok és készen állok a következő lányra, aki megtetszik.
A legrosszabb amit egy férfi tehet hogy nem csinál semmit. A sok friendzone is azért van, mert a férfiak fosnak időben megtenni az első lépést.
8/16 anonim válasza:
Általában fejbedobom egy hógolyóval.
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!