Nektek mikor volt az első kapcsolatotok? :D
Figyelt kérdés
16éves vagyok és még nemvolt semmiféle párkapcsolatom :/ kiváncsivagyok hogy kinek mikor volt az első :DD2015. jan. 16. 01:19
11/17 anonim válasza:
13 éves koromban kezdtem csajozni
még nincs haha
6 év hosszú idő asszem velem lesz a gáz
12/17 anonim válasza:
Mi számít annak? 10 évesen volt egy gyerekszerelmem. Nyilván nem volt szex. :D Az első komoly, akivel le is feküdtem, 14 évesen volt.
13/17 anonim válasza:
19 évesen, mert addig nem nagyon foglalkoztatott a tanuláson kívül semmi. De ez "pedálként" így is csoda, hogy akkor. 32N
14/17 anonim válasza:
13 éves korom óta voltak 2 hetes "kapcsolataim". De ezeket inkább nem nevezném annak. Most mindjárt 19 leszek, normális párkapcsolatom még nem volt.
15/17 anonim válasza:
Meg semmilyen kapcsolatom nem volt 17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!