Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek jó ötlet valentinn...

Szerintetek jó ötlet valentinnapra?

Figyelt kérdés
Volt barátnőm osztálytársának szeretnék adni valamit, bent a suliban, amit mindenki látni fog, szóval tudni fogja ő is. Ez a lány az egyik legjobb barátnője. Egy ajándékos zacsiban egy milkára ás valami kis plüssfigurára gondoltam. Nem akarok fájdalmat okozni a volt barátnőmnek sem, és attól is félek, hogy ez a lány nem fogadja majd el, de megéri megpróbálnom? pénzt nem sokat vesztek

2015. jan. 15. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Aztaqrva mennyire anyagias világban élünk... :-)
2015. jan. 15. 21:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó, de nem ez érdekel :)
2015. jan. 15. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
1x Február 14, 2x ki a f@.zt érdekel aranyom hogy te mit adsz meg mit nem... de ha már ennyire számít hogy "mindenki előtt" akkor egy aranytömb jobb színben tüntetne fel
2015. jan. 15. 21:15
 4/6 A kérdező kommentje:
szerintem a kérdés arról szól, hogy adjam-e, és ezzel megsértem-e a volt barátnőmet, és nem beszólást kértem 'aranyom'
2015. jan. 15. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Figyelj nem hiába van az a közmondás, hogy: "utólag mindig okos az ember"... :-)

Ez arról szól, hogy megcsinálunk valamit az életben, az vagy összejön vagy nem... :-)

Ha összejön akkor boldogok vagyunk, ha nem jön össze, akkor meg szidjuk magunkat, hogy hogy lehettünk ilyen hülyék! :-)

Szóval ennyi! :-)

2015. jan. 15. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:
már lezártad a kapcsolatot a csajoddal, tehát semmi köze hozzá, hogy kinek mit adsz, a barátnője meg, ha összejön veled, akkor a volt csajod nagyon megbántaná és egy barátság is tönkremenne. próbálkozni lehet, majd kiderül, mi lesz a vége
2015. jan. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!