Mennyire lenne gáz ezzel ráírni?
Van egy évfolyamtársam, akivel ebben a tanévben mondjuk úgy 'ismertük meg egymást'. Köszönőviszonyban vagyunk, semmi más. Közös faktunk van, de sajnos ritkán van alkalmam vele beszélni. Kitalálhattátok már, de leírom: tetszik.
Tegnap fakton elég sokat fújta az orrát, és panaszkodott, hogy hideg van, szóval gondolom megfázás előjelei lehettek. Ha ráírnék, hogy jobban van-e, az szerintetek nem lenne kicsit furcsa, tekintve, hogy csak köszönőviszonyban vagyunk?
Szia
Szia
Hogy vagy? Láttam eléggé fújtad az orrod, jobban vagy már ? :)
Nem éppen benne vagyok a megfázásban :(
Ó szegény... Jobbulást!
Köszi
Fogsz jönni suliba? Meg tudod szerezni az anyagot?
-
-
-
Szerintem is nyugodtan írj rá, de ne mondd azt az orrfújós-marhaságot, mert az furán venné ki magát, mintha azt mondanád: Egész nap figyeltelek, jobban vagy?
Szóval csak annyit, hogy miért hiányzott, szívesen megadod a házit, jobban van-e, meddig nem lesz, meg hogy jobbulást, ilyesmik :)
Írj rá! Kevés ilyen figyelmes fiú van, és beszélgessetek, a végén még el is hívhatod akár valahová!
Hajrá!
Majd írd meg mi lett! :)
Én lány vagyok :D
De köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!