Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet nála esélyem?

Lehet nála esélyem?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel egy ideje már beszélgetek Facebookon. Nekem nagyon tetszik kívül is belül is, kedves aranyos, jószívű meg minden. Csak az a baj, hogy nem értem őt. Volt, hogy megkért, hogy menjek el vele egy koncertre, de az nem jött össze mert neki is meg nekem is közbe jött valami. Aztán a múlt héten valahogy téma lett a kézilabda. Mondtam neki, hogy szoktam járni meccsekre meg minden. És ő kért meg, hogy menjek el vele mert még nem volt ilyenen. Szóval úgy néz ki, hogy megyünk majd. Eddig egyszer találkoztunk, de akkor is csak nagyjából 1 percet mert megígértem, hogy adok neki valamit, csak nekem meg sietnem kellett. A találkozáskor láttam rajt, hogy kicsit zavarba van. A beszélgetésekből úgy vettem észre, hogy azért nem néz levegőnek. Szóval ezért nem is értem mert van neki barátja. Szoktam nézni neki az ask-ját ott pont tegnap írta, hogy milyen jól megvannak a barátjával. Viszont közel 500 km-re lakik. 16 éves a lány szóval egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ekkora távolsággal nagyon komoly kapcsolat lenne, főleg úgy, hogy engem kér meg, hogy menjek el vele erre meg arra.

Ha nagyon szeretik egymást akkor nem tudom elképzelni, hogy 2-3 havonta találkozzanak mert akik tényleg szeretik egymást azoknak ez kevés.

Ha meg nem szereti annyira akkor meg úgyis meg fogja csalni előbb-utóbb... Szóval szerintetek lehet esélyem nála?

Remélem a lényeget értettétek. Lehet hülyén fogalmaztam mert sietnem kellett. :D

2015. jan. 15. 10:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Működhet a távkapcsolat, de tény, hogy nem egyszerű. Viszont előfordulhat az is, hogy a lánynak bejössz, attól, hogy van barátja, mert egyik barátnőmmel ugyanígy volt...:) De a legtöbb esetben a lányok csak barátkozni szoktak a fiúkkal, szóval nagyon ne éld bele magadat, azonban legyél vele mindig nagyon kedves és figyelmes, lehet, hogy még lehet ebből valami. :)
2015. jan. 15. 10:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi. :)
2015. jan. 15. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!