Van eselyem nala?
Figyelt kérdés
Van egy fiu a sulimban, egy evvel idosebb mint en. Regota nagyon tetszik, sot szeretem. Felos fiu, ezert nem mer kezdemenyezni, de valamennyire bejovok neki, mert haverjai beszologatnak, a fiuval szemezek, mosolyog ram, elpirul, altalaban a kozelemben van. A haverja is azon van hogy beszeljunk, mert mikor meglat engem a kozelbe megloki a fiut es o egybol tudja hogy rolam van szo. Valahol ott vagyok, mert akkor mindig hatra fordul es meglat. Kedden mikor elmentem elotte, ram koszont. Tegnap megdobott hogolyoval. Szerintetek en kezdemenyezzek? Lenne nala eselyem? Mit gondoltok? Valami otlet? Legyszives ertelmes valaszokat :)2015. jan. 10. 18:00
1/3 anonim válasza:
Félős fiú, de hógolyóval dobál? Hány évesek vagytok? Amúgy ha tetszik neked, ezentúl mosolyogj rá mindig, ha látod, esetleg köszönj neki. Aztán ha nem lép, akkor kezdj vele beszélgetni.
2/3 anonim válasza:
Gondolom, nem "piszkálna", ha valamennyire nem tetszenél neki. Hogy mennyi esélyed van, fogalmam sincs, ez sok mindentől függ. Úgy gondolom, próbált ő kezdeményezni, hiszen rád köszönt, csak kérdés, hogy te hogyan reagáltál erre. Szerintem abban nincs semmi rossz, ha egyszer te mész oda, és te kezdeményezel beszélgetést valamilyen indokkal, egyébként is emancipunci világban élünk, vagy mi. Vesztenivalód nincs, ha elkezdesz beszélgetni vele, az még senkit nem kötelez semmire, csak ha félős, akkor könnyen lehet majd az a benyomásod, hogy nem tetszel neki, mert zavarában esetleg hülye "jeleket" fog adni.
3/3 A kérdező kommentje:
14 eves:)
Hat igen...tegnap mikor nem figyeltem megdobta a hatam hogolyoval
2015. jan. 10. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!