Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon tetszik a fiú, én is...

Nagyon tetszik a fiú, én is neki, de ha nem keresem akkor ő sem keres engem, miért?

Figyelt kérdés
Odavagyok érte, nagyon. Bánt ez az egész, amikor kezdeményezek , akkor irtó lelkes és tuti akar velem beszélni és egyebek, de ha nem keresem akkor meg semmi.

2015. jan. 15. 02:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Akkor kedvesen kérdezz rá, hogy mi az oka annak, hogy magától nem ír?

Gondolom a cica nem vitte el a nyelvét...valami oka csak van...kérdezd meg! Mindig minden a kommunikáción vagy épp annak hiányán múlik!

2015. jan. 15. 02:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Mondhatni magamra ismertem. :) Én fiú vagyok és kb én is így viselkedem. Én speciel a reménytelenség miatt vagyok így. Hiába szeretek vele lenni, így nem olyan elviselhetetlen a dolog, hogy Sosem lehetünk együtt...
2015. jan. 15. 03:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Mármint a másodiktól kérdem, te nem keresed direkt a lányt? Azért mert nálatok tudod, h nem lenne belőle semmi és inkább hagyod őt? Vagy félreértettem?
2015. jan. 15. 09:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet ő is olyan, hogy ha nem keresed azért nem keres ő téged mert azt hiszi nem érdekled.
2015. jan. 15. 10:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Lehet, csak azért nem gondolom ezt így, mert mindig én keresem, tudod? de ha egy fiú nem keres sosem egy lányt, akkor tuti h nem akar tőle semmit. Jajj, olyan rossz ez.
2015. jan. 15. 10:34
 6/9 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

Igen kérdező, jól értetted.

2015. jan. 15. 23:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy reménytelen a helyzeted? Rákérdeztél már a lánynál?
2015. jan. 16. 13:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerűen nem akar veled összejönni, de jó veled beszélgetni.
2015. jan. 17. 16:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Lehet :(
2015. jan. 18. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!