Könnyebb ilyen helyen párt találni?
talán valami saját vállalkozást inditok majd. még nem döntöttem el,néhány hely közt válogatok még.még van időm.
egyébként a kérdésre visszatérve:szerintetek könnyebb vagy nehezebb párt találni ilyen helyeken?
12: A mai világban szerintem nem könnyebb. Az interneten, ha úgy nézel ki, akár kínai, indiai, amerikai, ausztrál, vagy bármilyen lánnyal is megismerkedhetsz és ha nagyon passzoltok, akkor nem túl nagy anyagi ráfordítással oda is tudsz költözni.
Senki sincs arra rászorulva, hogy egy kis népesség közül válasszon, ma már.
hát ép ésszel végiggondolva én ha valakit megismerek a neten a világ túloldaláról akkor látatlanba nem költözöm oda...randizgatni meg nem olcsó dolog ha repülőjeggyel kell rá menni:)
meg szerintem egy kisebb közösségben nem hagyod ott a munkád családod barátaid és költözöl a világ túloldalára.én sem egyedül megyek.
21:55 és nem vagy féltékeny?elveszi a barátnődet egy másik pasi? neked nem adnak vízumot azért.ő jól járna vele de te nem.sőt ha téged szeret akkor ő se.
egyébként köszi megyek is:) mindenképpen megéri.a párkeresés csak egy rész az életben nem a minden de fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!