Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tehetnék? Ezt már nem bírom.

Mit tehetnék? Ezt már nem bírom.

Figyelt kérdés
Amikor megláttam, nagyon megtetszett. Úgy éreztem, hogy végre Ő színt fog vinni az életembe. Aztán minél jobban megismertem, annál jobban kiábrándultam belőle. Mint az idők során kiderült, elég nehéz eset, és eléggé meg kell érte küzdeni. Ennek ellenére én még mindig megpróbáltam megtalálni benne a szépet, de mindig sikerült elvennie a kedvemet valamivel. De aztán kidobott, mondván nem vagyok elég jó neki. Fél év elteltével azonban újra megpróbáltuk, de ő még kegyetlenebb lett. Akármit teszek, nem leszek elég jó neki, és sikerült is lerombolnia vele minden önbizalmamat. Miért ilyen nehéz ez a számítógépi grafika vizsga? :(
2015. jan. 12. 21:15
 1/3 anonim válasza:
-.-" megyek aludni
2015. jan. 12. 21:23
 2/3 anonim válasza:
Neeee:'D fárasztás lvl gyakori:D
2015. jan. 12. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:
ha lenne fegyverem most főbe lőném magam xDD
2015. jan. 31. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!