Lányok nektek milyen pasik jönnek be? (többi bent->)
Figyelt kérdés
Inkább a vékony(kockahasú) kigyúrt pasik vagy a macisok/pocakosok? Illetve szerintetek gáz, ha egy huszonéves pasinak(175 cm) van egy kis pocakja(70-75kg között mozog)?2015. jan. 12. 19:27
1/16 anonim válasza:
Nekem a magas, vékony srác jön be ^_^
2/16 anonim válasza:
Az ember, vagy a "kis pocakja" mozog 70-75kg között?:D:D
4/16 anonim válasza:
álj, a vékony és kigyúrt csak szerintem mond ellent egymásnak?
5/16 A kérdező kommentje:
Az Ember :DDD
2015. jan. 12. 19:30
6/16 A kérdező kommentje:
Kigyúrtat mellőzük, inkább vékony gizda
2015. jan. 12. 19:31
7/16 anonim válasza:
#4, nem mond ellent egymásnak, csak vacak a kérdező szókincse.
Vagy vékonyra gondolt, aki sportos, vagy tényleg kigyúrtra, aki nem túlsúlyos.
8/16 anonim válasza:
Nekem az erős, sportos, de nem kigyúrtak. A kockahas annyira nem tetszik, én szeretem a kis pocit, olyan jó simogatni :)
9/16 anonim válasza:
70-75 kilóval pocakos? Ezt nem értem. Nagyon alacsony, vagy mi?
10/16 anonim válasza:
Sztem nem gáz. Én sztem ha a pasi nem annyira vékony. Szeretem ha van egy kis pocakja,mackós,meg ha a karja is nagyon izmos,de van rajta egy kis zsir.
Ne legyen túl izmos és vékony. Nekem az nem tetszik.
24L
De ha tetszik a fickó,nem a külsejével fog megfogni,hanem ahogy bánik velem,humoros,kedves és igényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!