Mit gondoltok ezekről a lányokról?
1,
Arc: átlagos vonások, apró barna szem, őszinte tekintet, pisze orr, keskeny ajkak, félhosszú természetes barna haj, édes mosoly, bájos kisugárzás
Alak: 160-165cm, karcsú, arányos testalkat, közepes formás mell (70B)
2,
Arc: babaarc, cicaforma kék szem, kicsit ravasz, "macskás" tekintet, telt ajkak, derék alá érő természetes szőke haj, titokzatos kisugárzás
Alak: 170cm, nőiesen formás, hosszú lábak, nagy mell (75D-E)
Tegyük fel, hogy mindkét lány 22 év körüli, és személyiségre ugyanolyan szimpatikus, szerethető.
Mindkettő az alakjának megfelelően öltözködik, nem ribis, nem (vagy csak enyhén) sminkel, ápolt, kedves és közvetlen.
Mit gondoltok róluk?
Melyik a szimpatikusabb?
Melyiket választanátok, és miért?
Lányok is írhatnak, természetesen.
Kort és nemet is!
Sajnos én képről tudok dönteni, de talán a 2-es.
Változtatások:macskás tekintet (gondolom a smink, az pedig nem az esetem), telt ajkak (attól függ mennyire, egy pont után nem jön be). A többi tetszik.
Az elsővel se Lenne baj csak nekem a hosszú hajú lányok jönnek be inkább.
Ha kép is lenne lehet az elsőt választanám.
Tehát egy képnek örülnék.
én a másodikat választanám, mert: babaarc, cicaforma szem, természetes szőke haj, titokzatos kisugárzás, macskás tekintet, plusz 170 magas ami a 190-es magasságomhoz passzol. nekem amúgy jöhet a kicsit ku*rvás outfit, otthonra pedig a nagyon kur*vás :D
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!