Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon tetszik a fogorvosom...

Nagyon tetszik a fogorvosom mit csináljak?

Figyelt kérdés

Jött a rendelőbe ahova járni szoktam egy új pályakezdő fogorvos. Hozzá irattam át magam, mert a másikhoz szinte nem is jártam el, mert nem mertem. Nem is ez a lényeg, első pillanattól kezdve megtetszett ahogy megláttam. Mennyi esélyem van így, hogy a páciense vagyok? Lenne valami etikai, orvosi vétsége, ha kapcsolata lenne velem?

21 L / ő friss diplomás F

2015. jan. 12. 01:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
És ha megcsalod, egy fúróval fogja kifúrni a fogad
2015. jan. 12. 02:16
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszi megtaláltam a facebookon, ez jó ötlet volt, de bejelölni meg ilyenek nem merem, még is csak egy tök ismeretlen vagyok neki :D Mit csináljak most????? :D Bár tuti megismerne, hogy én vagyok az a lány aki állandóan vigyorog, és folyamatosan beszél ha valamitől fél :D Tényleg nem merem bejelölni :D
2015. jan. 12. 02:21
 13/24 anonim ***** válasza:
29%

Egy jóképű, fiatal fogorvossal a fiatal női páciensek túlnyomó többsége kikezdhet, szerintem max kihasználná az alkalmat.

Feleségül nem fog venni, ez szinte biztos.

2015. jan. 12. 02:25
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon tetszik a fogorvosom mit csináljak?"

Harapj rá! ;)

/bocsánat, de ezt muszáj volt.../ :D

Amúgy drukkolok! :)

2015. jan. 12. 02:26
 15/24 anonim ***** válasza:
72%
Te sem a műtős fiúba szeretsz bele! :P Anyagias nők. :D
2015. jan. 12. 02:28
 16/24 anonim válasza:
Mit csinálj? Jelöld be :D Ha visszaigazol, akkor meg lesz egy jó napod :D Ma hogyha találkozol valakivel az utcán, szinte már azt is ismerősnek jelölöd, most miért pont a saját orvosodat ne tennéd? Ha meg terhes ez számára, nem pötyög vissza. :)
2015. jan. 12. 02:28
 17/24 A kérdező kommentje:
Végülus bejelelölöm, a mai facebookos világban teljesen általános, hogy a páciens facebookon kér időpontot az orvosától nem? xDDD Meg múlthéten is bedagadt az arcom akkor is jó lett volna ha eltudom érni valahogy -.-
2015. jan. 12. 02:29
 18/24 anonim válasza:
Naugye! :D
2015. jan. 12. 02:29
 19/24 anonim ***** válasza:
70%
21 évesen azért már illene tudni hogyan kell közeledni egy férfi felé aki tetszik. A kérdésed és az utolsó kommented alapján nagyon éretlen vagy. Ez a jelölgetősdi is vicc. Ha már azt sem tudod hogyan szólítsd meg, hogyan ismerkedj vele, akkor mégis mit lenne később? Először csináld azt, hogy felnősz.
2015. jan. 12. 02:44
 20/24 anonim ***** válasza:
Fuss " véletlenül" össze vele a rendelés után: "Á doktor úr! Most hazafelé?....." és valami blablát még találj ki. Ezt ismételd meg többször.
2015. jan. 12. 03:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!