Lányok, milyen a kapcsolatotok azzal a pasival, aki többet akart, de ti nem?
Nehezen fogadta a visszautasítást. Olyan ember, akinek rengeteg barátnője volt már (30+ a pasi), és amiért engem nem tudott megszerezni, bunkón és haragosan viselkedett velem, sajnos elkerülhetetlen volt a találkozás.
Nem így akartam, de nem tehettem róla.
Én csak a legutóbbira emlékszem. Együtt aludtunk egy éjszaka, átöleltem, matattam, nem panaszkodott, megcsókoltam, visszacsókolt, aztán másnap azt mondta, hogy ez nem menne.
Nem nagyon beszélgettünk utána és két hét múlva összejött valakivel, akivel a mai napig együtt van.
Kínos...
Nem bírom, mert mindig szomorú kiskutya szemekkel néz, ha találkozunk. Nem akartam bántani, de ez nem elég ok arra, hogy összejöjjünk valakivel. :/
Nekem csak egy ilyen volt, kilépett bánatos fejjel a bejáraton, rávágtam az ajtót, leültem gépezni, azóta se láttam és nem is érdekel.
23L
Attól függ.
Aki egyáltalán nem jött be, azzal természetesen nem lett semmi. Volt, hogy összetört, de minek hitegessem, ha nem jön be és nem lesz köztünk semmi.
Volt egy, akivel előtte 1,5 évig barátok voltunk, kipróbáltuk milyen lenne együtt, de az első randi után mindketten rájöttünk, hogy ez így nem jó és barátok tudtunk maradni utána is.
Volt egy, akire azt hittem, csak egy tánc erejéig lesz hozzá bármi közöm (bejött, de nem az, akiért megveszek). Utána akaratom ellenére meg is bántottam. De nem adta fel. Nem akartam vele összejönni, mégis két hónapja együtt vagyunk és szeretem.
Tehát ez nagyon helyzet és pasi függő.
Szerintem tisztázzátok a dolgokat, ki mit érez, ki mit akar.
"De nem adta fel. Nem akartam vele összejönni, mégis két hónapja együtt vagyunk és szeretem."
érdekes. A kitartásával érte mindezt el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!