Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, milyen a kapcsolatotok...

Lányok, milyen a kapcsolatotok azzal a pasival, aki többet akart, de ti nem?

Figyelt kérdés
nagyon akarta, komolyan gondolta, és azután nagyon összetört
2015. jan. 11. 23:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
na ne aggódj... tojnak a fejedre hogy mit érzel :DD
2015. jan. 11. 23:50
 2/12 anonim ***** válasza:
ugye a "maradjunk csak barátok" lekoptatás után legtöbb esetben megszakad a kapcsolat, egyre kevesebb beszélgetés, majd teljesen vége lesz. ennek a folyamatnak az időtartama változó lehet. nagyon ritka az, hogy ténylegesen barátok maradnak, kapcsolattartással
2015. jan. 11. 23:51
 3/12 anonim ***** válasza:

Nehezen fogadta a visszautasítást. Olyan ember, akinek rengeteg barátnője volt már (30+ a pasi), és amiért engem nem tudott megszerezni, bunkón és haragosan viselkedett velem, sajnos elkerülhetetlen volt a találkozás.

Nem így akartam, de nem tehettem róla.

2015. jan. 11. 23:52
 4/12 anonim ***** válasza:

Én csak a legutóbbira emlékszem. Együtt aludtunk egy éjszaka, átöleltem, matattam, nem panaszkodott, megcsókoltam, visszacsókolt, aztán másnap azt mondta, hogy ez nem menne.

Nem nagyon beszélgettünk utána és két hét múlva összejött valakivel, akivel a mai napig együtt van.

2015. jan. 12. 00:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Kínos...

Nem bírom, mert mindig szomorú kiskutya szemekkel néz, ha találkozunk. Nem akartam bántani, de ez nem elég ok arra, hogy összejöjjünk valakivel. :/

2015. jan. 12. 00:21
 6/12 A kérdező kommentje:
és ha úgy viselkedik velem, mintha semmi sem történt volna...?
2015. jan. 12. 00:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem csak egy ilyen volt, kilépett bánatos fejjel a bejáraton, rávágtam az ajtót, leültem gépezni, azóta se láttam és nem is érdekel.

23L

2015. jan. 12. 00:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Aki egyáltalán nem jött be, azzal természetesen nem lett semmi. Volt, hogy összetört, de minek hitegessem, ha nem jön be és nem lesz köztünk semmi.

Volt egy, akivel előtte 1,5 évig barátok voltunk, kipróbáltuk milyen lenne együtt, de az első randi után mindketten rájöttünk, hogy ez így nem jó és barátok tudtunk maradni utána is.

Volt egy, akire azt hittem, csak egy tánc erejéig lesz hozzá bármi közöm (bejött, de nem az, akiért megveszek). Utána akaratom ellenére meg is bántottam. De nem adta fel. Nem akartam vele összejönni, mégis két hónapja együtt vagyunk és szeretem.

Tehát ez nagyon helyzet és pasi függő.

Szerintem tisztázzátok a dolgokat, ki mit érez, ki mit akar.

2015. jan. 12. 00:39
 9/12 A kérdező kommentje:

"De nem adta fel. Nem akartam vele összejönni, mégis két hónapja együtt vagyunk és szeretem."

érdekes. A kitartásával érte mindezt el?

2015. jan. 12. 00:43
 10/12 anonim ***** válasza:
23:51 nalam pontosan ugyanez tortent.
2015. jan. 12. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!