Tetszik egy cigány csaj. Bepróbálkozzak vagy ebből baj lesz? XD
Pròbàlj baràtkozni, előìtéletek nélkül! ;) Ebből mi baj lehetne...??
Én is roma vagyok,nekem a baráti köröm 90%-a 'magyar'! És nem szégyenkeznek miattam, sőt...... :-)
hogy miért??Mert nem a putri fajtából származom! Tudjuk mi a tisztaság, a tisztelet, a becsület és még sorolhatnàm...
Kifejezetten sokat adok a külsőmre,(higénia,jò megjelenés) és tudom mi a szép magyar nyelv (megnyilvànulás)! Középsuliban nem akartàk elhinni h roma vagyok,èn pedig nem tagadtam,pedig simàn megtehettem volna..!
Nekem Édesanyám is és Édesapám is becsületesen dolgozik(nem vagyunk lustàk,sem elhanyagoltak)! Szép nagy hàzunk van, takaros portàval,imàdom ezt a gyönyörű falusi környezetet,panoràmàs kilàtással... :))
Elítélsz??
Àpolói szakon vizsgàzom hamarosan, ahonnan tovább mentőápolò a cèl! :) Dolgozom a T#scòban pènztàroskènt, ( igen,megbìzhatò vagyok!!),bolti-eladònak tanultam. Suliban mindig èn vtam az osztàly kivàlasztottja a magyar, nèmet versenyekre; de konferàltam már műsorokat is Szalagavatò alkalmàból(durvàn 400fős). Jelenleg egy civil szervezet képviselője vagyok(jogilag,azaz bìròsàg àltal bejegyeztetve)!!
Ès emiatt elitélsz??...mert h nem mentem a szomszéd magyar lànnyal svàjcba "dolgozni ?!", akàrhogy is unszolt,csàbìtgatott! Hogy mièrt...? A válaszom a fenti mondataimbòl kivehető. Ja, hogy ő magyar...mégsem tudjàk mi a tisztasàg,meg a rend !!!!Ràadàsul annyit pletykàlnak mint 50 roma család.....
pàrkapcsolatom nézve CSAK magyar pasiaim vtak, és nem tervezek egyelőre egyetlen egy gyereket sem,se hàzassàgot! (Apuèk nem igazàn rajonganak az udvaròkèrt! :o )!
Remèlem ezek utàn nem veszel egy kalap alà mindenkit.Előbb ismerkedj,aztán toleràlj.
Lehet az a làny jobban megbecsülne tèged, mint màs >magyar< fruska!!bàr ez a Te èleted, ez pedig az èn vèlemènyem volt.Sajàt tapasztalatbòl.:)))
Üdv.
N. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!