Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik egy cigány csaj....

Tetszik egy cigány csaj. Bepróbálkozzak vagy ebből baj lesz? XD

Figyelt kérdés
A szüleim még véletlenül se tudhatnák meg mivel jobbikosok. Nem szeretik a cigókat, de én imádom a latinos lányokat. :$$$
2015. jan. 11. 21:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
Csak elvileg van, amúgy tilos, mert megbélyegeznek rasszistának antiszemitának, neonácinak.
2015. jan. 11. 21:38
 12/22 anonim ***** válasza:
74%
11: Hát, értelmes ember azt meg pont leszarja. Én valamilyen szinten rasszista vagyok és nem igazán érdekel.
2015. jan. 11. 21:42
 13/22 Noren1989 ***** válasza:
62%
Fasza kis kérdés, de komolyan, apádék nem tanítottak még meg rá, h csak normális magyar lyányt dugjál meg ?
2015. jan. 11. 21:43
 14/22 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagyok rasszista, de semmikeppen nem jonnek ossze cigannyal.
2015. jan. 11. 21:45
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
12: Igen leszarja, csak ha mondjuk elmélkedsz rajta hogy mi van ha nem minden úgy van ahogy mondják, (holokauszt) és ennek hangot is adsz, akkor bizony azt a törvény is bünteti. Szólásszabadság van szerencsére.
2015. jan. 11. 21:49
 16/22 anonim ***** válasza:
71%
More ebbű baj lesz. :D
2015. jan. 11. 22:19
 17/22 dávid2030 ***** válasza:
84%

hallod meg ne próbáld!!!

egyik ismerősöm bepróbálkozott egy ilyennel

ment a családja egy hét múlva köszönteni hogy unoka, házasság mikor?

mondta hogy ennyi volt..

de csak mellettünk(erősen jobbikosok) mellett merte megmondani nekik...

szóval nagyon vigyázz!!!!

2015. jan. 11. 22:33
 18/22 anonim válasza:
16%

Hát az írásaid alapján te sem lehetsz egy atomfizikus.

jól el lesztek a putriban

2015. jan. 18. 00:51
 19/22 anonim válasza:
56%
Cigány vagyok! Apám kint dolgozik Londonban! Anyám egy kisebb élelmiszer boltot vezet. Nővérem most fog egyetemre menni én pedig felvételizek a Városmajori gimibe és tudom, hogy felvesznek mert 4-5 az átlagom és tudni fogok mindent. Szóval, ha valaki a cigányokat hordja el mindennek akkor oda írhatná mellé, hogy tisztelet a kivételnek. A szomszédunk pedig utálja a cigányokat, de még is ő büdös, sikertelen és magának való a családjával együtt. Ő miatta költözünk inkább Érdre egy 27milliós házban amire kölcsönt se kell felvenni mivel simán kifizessük. Most nem reklámozni akarom, hogy van pénzünk (vagyis a szüleimnek) hanem elmondani, hogy nem minden cigányt kéne el kalap alá venni.
2015. jan. 22. 19:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Oké, a te családod rendesen dolgozik, de mint tudjuk nem sok cigány lakik 27 millás házba tisztességes munkával :)
2015. jan. 22. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!