Ez a ruha jó forró randira?
Ugyanilyen ruhára gondolok csak pirosban és vannak rajta kis flitterek, de amugy szerintem szép :)
Jah, megnyugodtam... azt hittem valami szexi, keveset takaró göncben akarsz parádézni... de ebben a cuccban max csak azt hiszik, hogy még nem vetted ma be a dilibogyót...
Azért írd meg mit szólt a srác a pizsidhet, és mennyit kellett otthon maradnod, a felfázásod miatt!
Öcsém ez nagyon kemény! XD Ilyet még nem értem, hogy valaki pizsiben megy randira a tél kellős közepén!
Köszi feldobtad a napom! ;)
Csak ebbe mész a randira?
Ez nyárra való.
Na jó most már megkérdezem: szegények vagytok, hogy csak pizsomában tudsz randira menni? Még a poló + farmer is jobb benyomást tesz ennél.
Ez tökéletes, otthon, mikor leülsz a laptop elé. Tökéletes benne aludni.
De utcára... nevetséges... és nem szexi!!! Egyszerűen ebben a cuccban minden nő nagyon ócskán néz ki.
Tényleg nincs egy normális gönc amit fel tudnál venni? Mert így kiröhögés lesz a vége, meg felfázás :/
Sok bakfissal volt dolgom, de ennyire eszetlennel még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!