Ez a ruha jó forró randira?
Figyelt kérdés
Első randira megyek a fiúval aki nagyon tetszik, és végre elhívott randira, egyszerű de vadító, nem sokat takaró ruhát választottam (15 éves vagyok). Kösziii a választ :)2015. jan. 11. 19:25
4/18 anonim válasza:
Nem tudjuk milyen a ruha, de a leiras alapjan meg es/vagy fel fogsz fazni.
7/18 anonim válasza:
hát figyelj ha rögtön dugni akarsz nem kell sokat takaró ruha szóval neked megfelel legalább látja hogy ribi vagy
9/18 anonim válasza:
Nem.
És ne haragudj, de ha nincs kép, akkor elég sok mindent viselhetsz.
Viszont én amikor ilyen fiatalon ilyen sokat nem takaró, vadító ruhákat vesznek fel, kicsit inkább nevetséges szokott lenni, mint nőies. Nem azt érzem, hogy egy normális lánnyal fogok elmenni valahova, hanem azt, hogy ennek is csak annyi önbizalma van, hogy letolja a bugyiját első randin... és az ilyen bakfisokkal sokat nem is terveznek a fiúk.
Ha azt akarod, hogy nőnek lásson, nőnek öltözz, ne útszélinek ;) Atyai jó tanács!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!