Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek tetszem neki vagy...

Szerintetek tetszem neki vagy csak haverkodik es jatszik velem?

Figyelt kérdés

Van egy fiu osztalytarsam,akivel masodik eve jarok egy osztalyba.Mar tavaly is fura volt a viselkedes,azonban iden meg furabb lett.Elegge bunko stilusa van.Sokszor beszologat mindenkinek,de alapjaraton ellehet vele dumalni,mert egyebkent jofej.Az osztalybol a lanyok kozul talan csak velem van ugy jobban joba.Osztalykirandulason tavaly vegig velem volt es belefekudt az olembe is(mondjuk be volt rugva xd) .Szinte mindennap 'verekszunk' ami abbol all h hulyesegbol utogetjuk egymast,de csak poenbol,es nem durvan..Mostanaban azonban mindig ugy intezi,hogy kozbe megfogja a derekamat,vagy megolel..De persze mindezt ugy,hogy masnak ne tunjon fol.Multkor a kezemet fogta meg azzal az indokkal,hogy akar valamit mutatni,elotte pedig simogatta a combomat amikor egyik oran mellette ultem.Multkor csak a semmibol felajanlotta,hogy hazahoz kocsival.De nem is azzal jott suliba,szoval meg haza ment,es visszajott ertem.megbizik bennem,es ha szar kedve van vagy valami,azt mindig elmondja nekem.Multkor az egyik oran felelt es vegig engem nezett kozben pedig mosolygott,es a heten is valamelyik nap amikoe raneztem egyenesen a szemembe nezett es elmosolyodott. A legutobbi doganal megkerdezte,hogy ulok-e melle.A teli szunetben nem beszeltunk,es miutan ramirt utolso nap,hogy van e valami hazi lecsesztem ot,hogy rosszul esett,hogy egesz szunetben nem keresett.Erre aztmondta,hogy eszebe jutottam csak nem akar zavarni.

Egyszer megkerdeztem tole mar,hogy tetszem e neki,de akkor aztmondta,hgy nem es,hogy aki neki tetszik az fele mashogy kozeledik.Multkor nekilokott a falnak ami nagyon fajt,erre felemelt es bevitt az osztalyba..

2015. jan. 11. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem tetszel neki,csak még új a helyzet nem tudja,h kezelni. Meg a haver,nem "fogdos" téged:))
2015. jan. 11. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
ezt a kérdést már régebben feltetted
2015. jan. 11. 16:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen,azonban azota valtozott egy-ket dolog,es az elozo kerdesembe voltak olyan dolgok amiket nem tettem hozza.
2015. jan. 11. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!