Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Húszon éves lányok, bejönnek...

Húszon éves lányok, bejönnek nektek a politikában jártas emberek?

Figyelt kérdés

Olyanok akik egy adott pártban vannak már elég jó helyzetben, de még nem vezető politikusok?

(szintén húszon éves srácról van szó)

Vagy ez abszolút kizáró ok?

2015. jan. 11. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
azok a lányok akinek csak a pénz és a hatalom iránt vágy határozza meg a kapcsolatot k__váknak hívják, a pozicióban lévő politikus meg csak simán hazug tolvaj....szép páros
2015. jan. 11. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ez alapján fog valaki bejönni nekem. Én elfogadom, ha szereti csinálni. Nincs gondom a politikával. De nem hiszem, hogy ennek feltételnek kéne lennie hogy járjanak veled
2015. jan. 11. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem hidegen hagy a politika.Már mint tudom,hogy szar a helyzet az országba,de nem nézek politikai műsorokat,és nem olvasgatok erről..

Pénzéhesebb csajoknak,vagyis akinek fontos a pénz biztos bejön..

2015. jan. 11. 13:26
 4/7 A kérdező kommentje:
de nektek (akik nem pénzéhesek) azoknak ez kizáró ok?
2015. jan. 11. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Hidegen hagy. Nem érdekel a politika. Ha olyan pártban van, aminek a nézetei az enyémmel nagyon ellentétesek, akkor zavarna. A többi nem érdekel.
2015. jan. 11. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne kizáró ok,nem is igazán foglalkoznék vele.
2015. jan. 11. 13:30
 7/7 anonim válasza:
politika?? ne viccelj benedvesedem... blöööööööö
2015. jan. 11. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!