Csajok nektek tényleg bejönnek az ilyen pasik?
nem hiszem el, hogy mi a menő a fiúk, férfiaknál! Rózsaszín póló, passzos farmer, vagy piros nadrág. undorító zselézett haj.
most komolyan? Miért buktok ezekre? Miért nem tetszik már a hagyományos igazi, férfias stílus?
Miért, kinek jön be? Maximum a 13-15 éves kislányoknak. Egy nőnek férfi kell, nem divatmajom. És leginkább hetero ha lehet.
26/N
Nem tudom miről beszélsz. 17 éves vagyok és mindig találok magamnak 14-17 év körüli lányt, ha akarok.
Normális, férfias stílusom van és nincs gondom a csajozással. Veled van valami más egyéb gond, ha nem vagy sikeres a lányoknál.
ja az lemaradt, hogy f/23
na örülök, hogy vannak itt rendes csajszik.
Nekem bejönnek
nem vok tini.mármint ha jó a stílusa és a külalak akkor miért ne hordhatna extrémebb színű ruhákat?
Mellém nem transzvesztitának öltözött fiú kell,legyen már legalább valami férfi kinézete ha már egyszer az.Sose kellenének ilyen férfiak.Ádám se jó pasi a Barátok köztből,szerintem Krisztián jobban néz ki viszont a viselkedése már nem igazán jön be.De Nórának a pasija se rossz
Amelyik nő pedig már a családalapításon gondolkozik az nem hiszem hogy ilyen férfit keresne magának dehát ízlések és pofonok.Szóval megnyugodhatsz:)
Mellém nem transzvesztitának öltözött fiú kell,legyen már legalább valami férfias kinézete ha már egyszer az.Sose kellenének ilyen férfiak.Ádám se jó pasi a Barátok köztből,szerintem Krisztián jobban néz ki viszont a viselkedése már nem igazán jön be.De Nórának a pasija se rossz
Amelyik nő pedig már a családalapításon gondolkozik az nem hiszem hogy ilyen férfit keresne magának dehát ízlések és pofonok.Szóval megnyugodhatsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!