Lehet, hogy azért nincs barátnőm, mert egyszerűen túl unalmas vagyok minden nő számára?
Figyelt kérdés
Olyan sok ember él a földön, nekem ez nagyon furcsa.2015. jan. 10. 23:03
2/6 anonim válasza:
Tényként nem támaszthatom alá, hogy unalmas lennél...
Ha mégis úgy érzed, egyszer majd betoppan az a lány akinek nem vagy unalmas!
3/6 anonim válasza:
Ez csak akkor igaz, ha abszolút nincs egy értelmes hobbid sem. Egyébként meg elég csak olyan lányt találni, akivel közös az érdeklődési köröd. Onnantól fogva nem leszel unalmas.
4/6 anonim válasza:
Az unalmasság relatív, lehet hogy valaki számára unalmas vagy, de valami hobbid biztos van. Nem is kell olyan lány akinek ugyanaz az érdeklődése, csak az a lényeg h ne untassa a tiéd. A barátnőmmel tök más az érdeklődésünk, de ez sosem jelentett gondot. Úgyhogy a problémát ne feltétlenül ebbe keresd.
Esetleg ha unalmasnak érzed magad legyél nyitottabb és akkor nem lesz gond.
5/6 anonim válasza:
Nekem azért nincs barátnőm, mert túl ocsmány vagyok. És ezen változtatni sem lehet.
6/6 anonim válasza:
Akkor vagy nagyon unalmas, hogyha nincsenek álmaid azon kívül, hogy életben tartsd magad. Az, hogy namost bemek dolgozni, este hazajövök aztán, TV& computer, alvás, az tényleg nem lesz vonzó egy átlagos lánynak sem. Például "hogy leszel jó az ágyban, ha a hétköznapban sem vagy találékonyabb, mint ugyanabba a monoton rendszerbe lenyomsz egy napot."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!