Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Járnátok olyan csajjal, aki...

Járnátok olyan csajjal, aki szobalányként dolgozik?

Figyelt kérdés

Igen? Nem? Miért?

Mivel nem épp a legmegfizetettebb, legkellemesebb munkakör, mit gondolnátok róla?

Hogy kéne öltözködjön egy ilyen lány? Mindenképp szerényen?

2015. jan. 10. 18:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Németországban, nem otthon.
2015. jan. 10. 18:38
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
Ó akkor mi a probléma? Annyit keresel mint magyarországon egy agyoniskolázott.
2015. jan. 10. 18:39
 13/21 anonim ***** válasza:
Persze. Arról nem feltétlenül tehet, hogy neki ez jutott.
2015. jan. 10. 18:41
 14/21 opened paradise ***** válasza:
47%

Igen.

Mert úgy gondolom,hogy a munka sohasem szégyen.

Az nem ez alapján dőlne el.

Nem,hanem úgy,ahogy szeretne.

2015. jan. 10. 18:42
 15/21 anonim ***** válasza:

egy korábbi kérdésnél az volt a kérdés, hogy járnál-e prostival. arra is igent válaszoltam és erre is. ha tetszik, megvan benne mindig ami nekem fontos akkor baromira nem érdekel, hogy szobalány. az viszont már zavarna ha nem szeretne ennél többet elérni!

azt viszont nem értem, hogy miért kellene szerényem öltözködnie? nyilván munkába munkaruha, azon kívül pedig ami jólesik.

2015. jan. 10. 18:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen járnék.

Bocs, hogy általánosítok de ez nálunk feleannyira sem fontos mint a nőknek, hogy mit dogozik és mennyit keres az illető.

Lényeg, hogy tisztességes munkája van keres is, és mindezt nem k**úrválkodásból meg nem ilyen sz**är valóvilágos műsorokból.

2015. jan. 10. 18:43
 17/21 anonim ***** válasza:
92%
Itthon dolgoztam én is 2hónapot szobalányként.Nem volt egyszerű mutatvány,pörögni kellett mint az állat,majd leszakadt a derekam 8óra után :) Akikkel dolgoztam,egyikről se mondtam volna meg civilben hogy mit dolgozik.. senki nem volt szerény.A munka az munka és kész.
2015. jan. 10. 18:45
 18/21 anonim ***** válasza:
80%

Miért ne? Elvégre a szobalány =/= k***a. Ha szeretem, nem fog érdekelni, hogy ezt szereti csinálni. A fizetése meg pláne nem érdekel, mivel az én felfogásomban egy nőnek az otthona a munkahelye is egyben, ahol takarít, főz, később a picivel foglalkozik... Közben meg a férfi dolgozik. Persze ezeket nem úgy értem, hogy csak a nő dolga a komplett gyereknevelés és háztartás. Hisz akkor nem lenne magánélete, ráadásul a férfi is ott él. Na de elkalandoztam kicsit.

Öltözködése addig mindegy számomra, míg nem mutat túl sokat, és nem úgy öltözik, mint aki most jött az utca széléről.

2015. jan. 10. 18:46
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem túlzottan érdekelne a foglalkozásod.
2015. jan. 10. 18:54
 20/21 anonim ***** válasza:

[link]

2015. jan. 10. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!