Járnátok olyan csajjal, aki szobalányként dolgozik?
Igen? Nem? Miért?
Mivel nem épp a legmegfizetettebb, legkellemesebb munkakör, mit gondolnátok róla?
Hogy kéne öltözködjön egy ilyen lány? Mindenképp szerényen?
Igen.
Mert úgy gondolom,hogy a munka sohasem szégyen.
Az nem ez alapján dőlne el.
Nem,hanem úgy,ahogy szeretne.
egy korábbi kérdésnél az volt a kérdés, hogy járnál-e prostival. arra is igent válaszoltam és erre is. ha tetszik, megvan benne mindig ami nekem fontos akkor baromira nem érdekel, hogy szobalány. az viszont már zavarna ha nem szeretne ennél többet elérni!
azt viszont nem értem, hogy miért kellene szerényem öltözködnie? nyilván munkába munkaruha, azon kívül pedig ami jólesik.
Igen járnék.
Bocs, hogy általánosítok de ez nálunk feleannyira sem fontos mint a nőknek, hogy mit dogozik és mennyit keres az illető.
Lényeg, hogy tisztességes munkája van keres is, és mindezt nem k**úrválkodásból meg nem ilyen sz**är valóvilágos műsorokból.
Miért ne? Elvégre a szobalány =/= k***a. Ha szeretem, nem fog érdekelni, hogy ezt szereti csinálni. A fizetése meg pláne nem érdekel, mivel az én felfogásomban egy nőnek az otthona a munkahelye is egyben, ahol takarít, főz, később a picivel foglalkozik... Közben meg a férfi dolgozik. Persze ezeket nem úgy értem, hogy csak a nő dolga a komplett gyereknevelés és háztartás. Hisz akkor nem lenne magánélete, ráadásul a férfi is ott él. Na de elkalandoztam kicsit.
Öltözködése addig mindegy számomra, míg nem mutat túl sokat, és nem úgy öltözik, mint aki most jött az utca széléről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!