Szingli csajok nők 27-30 hova jártok szórakozni ismerkedni jó pasikkal?
Figyelt kérdés
Én nem tudom hol lehet jó pasikat találni és szingli vagyok hol lehet jól ismerkedni normális kinézetű értelmes pasikkal?2015. jan. 10. 14:28
1/12 anonim válasza:
Most várom a második gyermekem................ :SSS
25/N
3/12 A kérdező kommentje:
nekem nincs gyerek és nem is akarok..
még
most komolyan mindenki elkötelezte magát?semmi szórakozás?
2015. jan. 10. 14:51
4/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem akik még nem házasok nincs gyerekük és jó nők csinosak és fiatalosak és szabad gondolkodásúak vannak még rajtam kívül?
2015. jan. 10. 14:57
5/12 anonim válasza:
Szerintem értelmes palit nem szórakozóhelyen lehet találni.Spontán,nappali ismerkedések a legjobbak,amik véletlenül jönnek létre.Beiratkoznék különféle klubbokba(sport,stb.)
6/12 A kérdező kommentje:
oh de az utcán nem szeretek ismerkedni..
nem tudom nekem elég ha szexpartnert találok..mondjuk az bárki lehetne csak nálam magas a mérce..
2015. jan. 10. 15:08
7/12 viktorvarga válasza:
micsoda véletlen,de nemfogod elhinni:)énis sexpartnert keresek:)hihetetlen
8/12 anonim válasza:
" nálam magas a mérce" ezért nincs senkid
10/12 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdést nem is jó írta ki. Nos, én ritkán járok el szórakozni. Olyankor baráti társasággal. Vagy ha barátnővel, akkor inkább koncertre.29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!