Honnan tudom ha Tinderen lájkoltak?
Figyelt kérdés
Pár napja vagyok fent, eddig volt több "match"-em is, de honnan tudom ha valaki előbb lájkolt engem?2015. jan. 9. 20:38
1/5 anonim válasza:
Sehonnan csak akkor tudod meg ha valaki like-olt, ha te is like-oltad ot
2/5 A kérdező kommentje:
tehát akiket feldobál azok közül, lehet hogy páran lájkoltak?...
2015. jan. 9. 21:20
4/5 anonim válasza:
Én is pár napja vagyok fent, nem értettem én sem hogy hogyan működik. Most már értem :) Az a lényeg, hogy ha te likolod, "eltolod jobbra" és egyből feldobja, hogy párban vagytok, akkor az jelenti azt, hogy ő előbb "dobott jobbra".
5/5 anonim válasza:
Jó, de ha utólag lájkol valaki engem, akkor mi van? Többször kihozta a telefon, hogy valakinek tetszem, de mikor ráléptem, nem adott ki semmit. Vajon úgy érti, hogy "valakinek tetszem", vagy "valakinek tetszem, aki nekem is tetszik"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!