Szemüveg hátrány ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, régóta szemüveges, de én rühellem. Utálom, de enélkül semmit sem látok. A kérdés, nem-e érek emiatt kevesebbet. Nem vagyok túl sikeres a lányoknál, sokszor gondoltam rá, hogy talán a szemüveg a hibás.2015. jan. 9. 15:57
11/21 anonim válasza:
Baromsááááááág!
:) persze én sem szeretem hogy szemüveges vagyok, de az a tapasztalat hogy a legtöbb csaj magasról szarik rá, a többi pedig le van szarva.
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. jan. 9. 16:30
13/21 anonim válasza:
Igen, mert a lányoknak a külső a legfontosabb. Persze attól még nézhetsz ki jól, és bejöhetsz a lányoknak, de szemüveg nélkül biztosan jobban bejönnél nekik.
14/21 A kérdező kommentje:
Több lány ismerősöm is mondta, hogy szemüveg nélkül jobban nézek ki. De hát ez olyan dolog, ami ellen nem sokat tudok tenni :/ A kontaktlencse az én szememhez nem ideális.
2015. jan. 9. 16:36
15/21 anonim válasza:
keret nélküli szemüveg. persze az orrodnál látható lesz a nyereg, de kevésbé feltűnőbb
16/21 anonim válasza:
És sérülékenyebb is :D Mármint ha arra gondolsz amire én is
17/21 anonim válasza:
Nekem nem jöttek be soha a szemüveges srácok, de a jelenlegi szerelmemnek van. érdekes mert még nem volt neki, addig nagyon nem is figyeltem rá, aztán mikor elkezdte hordani, azonnal kiszúrtam magamnak, nagyon szexi külsőt adott neki (sokkal menőbb, vagányabb kinézete van) úgyhogy ha olyan szemüveget hordasz, ami jól áll, akkor ez biztos nem lesz hátrány
18/21 anonim válasza:
"ha olyan szemüveget hordasz, ami jól áll, akkor ez biztos nem lesz hátrány"
Kár, hogy ezt senk nem mondja meg hogy mi áll neked jól. Elvileg "magadtól tudni kellene". (Honnan? Én nem látom egész nap) Aztán max a hátad mögött röhögnek ki
19/21 anonim válasza:
Zalosth megkérded egy barátodat, barátnődet, hogy menjen el veled az üzletbe és segítsen, de ha nincs senki, akkor ott az eladó, aki biztos segít (csak ne olyanhoz menj, aki a szart is el akarja adni, hanem valami normálishoz, manapság meglepően sok őszinte véleményt mondó eladónő van, aki tényleg azt mondja, hogy ez jó vagy mutat másikat)
20/21 anonim válasza:
Köszi ez jól hangzik. Bár csak módjával szóval az "olcsóbb" árkategóriában.
Meg a másik hogy remélem nem ez lesz a reakció: "nem mindegy te mindenképp ronda maradsz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!