Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek felejtsem el?...

Szerintetek felejtsem el? Vagy mégse?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet (bocsi, ha kicsi fura lesz a kérdésem), sohasem volt még kapcsolatom és olyan sem, aki tetszett volna. Most viszont van egy pasi, akinek sikerült, csak az a baj (már ha ez baj), hogy 10 évvel idősebb, mint én és a tanárom (egyetemen, de nem ilyen magas rangú, gyakorlatvezető). Fura, egy igazi különc, de nekem nagyon szimpatikus, ma voltam bent nála az egyetemen, mert néhány dolgot elmagyarázott egy tárgyból a vizsga miatt és nagyon szimpatikus volt. Beszélgettünk más dolgokról is, ilyen hétköznapiakról és úgy érzem, hogy "bejönne". De a nagymamám szerint felejtsem el, tuti csak bebeszélem magamnak a dolgot és köztünk soha nem lehet semmi.

Szerintetek felejtsem el? Vagy ne? (Egy barátnőmnek is mondtam a dolgot, szerinte addig hagyjam amíg tanít)

2015. jan. 8. 21:00
 1/3 A kérdező kommentje:
Még azt hozzátenném, hogy nincs barátnője, mert nem igazán "népszerű" a lányok körében, amit én nem is értem, engem teljesen megfogott. ?
2015. jan. 8. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
vagy
2015. jan. 8. 21:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Meg lehet próbálni,elvégre ha küzdesz,veszíthetsz,ha nem küzdesz,vesztettél!
2015. jan. 8. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!