Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet egy ilyen fiú...

Hogy lehet egy ilyen fiú figyelmét felkelteni/visszaszerezni? 16L

Figyelt kérdés
Adott egy fiú aki velem egyidős. Több mint egy éve ismerjük egymást, jártunk is de nem működött mert ő nem akar senkitől sem komoly kapcsolatot csak szexet (én nem feküdtem le vele). Az egy év alatt végig tartottuk a kapcsolatot, de ezt nem nevezném barátságnak mert ő olyan, hogy folyton rám ír, aztán hanyagol egy ideig és újra felbukkan. Ha az utcán lát nem köszön, elmegy mellettem. Viszont ha másokkal van (általában nála fiatalabb fiúkkal) és én is egy barátnőmmel vagyok akkor oda jönnek hozzánk..A végén kettesben maradok a sráccal, ölelget, megcsókol párszor és ennyi. Újra beleszeretek és nem keres hetekig. Én szeretem, ő nem, felfogtam, de nem vagyok képes más fiúra olyan szemmel nézni hogy én most tőle vagy tőle akarok valamit, nekem csak ez a srác létezik. Fogalmam sincs hogy szerezhetném vissza legalább egy utolsó találkozás erejéig. Múltkor írtam neki, nem válaszolt...meg kiírt egy idézetet és utána írta, hogy szerelmes vagyok....ez lesokkolt. Pont ő ír ki ilyet. Aki szégyenli a barátnőit .. :D Na mindegy. Kell nekem.:(
2015. jan. 8. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj. Te tényleg ilyen idióta vagy?
2015. jan. 8. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
te tényleg idióta vagy :)
2015. jan. 8. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Hagyjátok, nem idióta, csak tipikus lány, az kell neki aki legjobban szarik rá :)
2015. jan. 8. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt a mindenségit, hölgyem, fékezze magát! Hát hogy gondolja ezt?
2015. jan. 8. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
A tiédet nem gyula, a tiédet nem! :(
2015. jan. 8. 19:56
 6/6 anonim válasza:

Velem egy lány játszotta el ezt a felbukkanok szeretlek fél hónal múlva már nem dolgot 7szer én még mindig szeretem 6 hónapja szakítottunk :(

15/f

2015. jan. 8. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!