Nem tudok miről beszélni a lányokkal. Mit változtassak?
A fiúkkal/férfiakkal nagyon jól eltudok beszélgetni, mivel mindig megtalálom a közös pontot/témát, mivel elég sok sportot követek, politikában is viszonylag tájékozottnak gondolom magam meg úgy általában velük beszélgetve nincs semmi problémám, mindenkivel megtalálom a szót.
Viszont ha lányokkal beszélek akkor már baj van.. amik engem érdekelnek (akár csak azok amiket fent felsoroltam) őket általában nem...
az utóbbi 1hónapban 2x is úgy jártam hogy a külsőm bejött a lánynak (csoportban voltunk), ott ha olyan volt a téma amihez értek akkor teljesen határozottan vagy ha átmentünk viccesbe akkor humorosan dumáltam. a végén mindkettő odajött hozzám (más más helyszín és csoport a 2 lány egyébként), a gyors köröket is lefutottuk (elköszönésnél pár mondat, azzal nem szokott problémám lenni) mindketten kerestek engem a találka után, de aztán pár nappal késöbb az első kettesben való találkozásnál teljesen beégtem mert nem tudtam miről beszélni velük és az idő felében kellemetlen sétálgatás /ülés volt duma nélkül (egyszerűen semmi téma nem jutott eszembe).. ők gondolom nem ezt várták, így vagy azonnal csalódtak bennem vagy úgy érezték hogy nem érdekelnek engem így mindkettőnek elég hamar vége lett.
volt már olyan csaj akivel tök sok közös pontunk volt, de még úgyse tudtam élvezettel beszélni vele..
Legjobban azért vagyok elkeseredve, mert régen azt hittem a külsőmmel van baj, nem is volt semmi magabiztosságom.. mostmeg azt veszem észre hogy bárhova csoportba, közösségbe megyek szinte mindig megtalál 1 csaj aki elkezd velem szemezni vagy valami, de utána az első találkozásnál el is rontom.. 21éves fiú
Mit kéne tennem vagy mit tudtok tanácsolni?
A válaszokat köszönöm!
szóval a tanács: Találd meg a csajjal/csajokkal a közös nevezőt.
Az már jó,ha a külsőd bejön nekik.
Legyél határozott, keltsd fel valamivel az érdeklődésüket,amit valszeg őt is érdeklik.
Mosolyogj, ilyenek, az bejön nekik, nem szabad, hogy kínos csönd telepedjen rátok,mert onnantól ugrott az egész.
Mikről beszélgessetek,gondolom ez lenne a kérdésed most. Hmm lássukcsak.:Hobbiról főleg, esetleg később cslád.
De mi volt az, ami miatt nem jutottatok közös nevezőre a csajokkal? Miket mondtál neki, ami eltért az érdeklődési köreitől?
"más a hobbink, más filmeket nézünk, így átgondolva semmi közös pontunk nincs elsőre a kutyákon kívül"
Idealis felallas, megtudhatsz sok uj dolgot. Ahhoz, hogy a csaj erdekesnek talaljon, eleg kerdezned es beszeltetned azokrol a dolgokrol, amiket szeret. Figyelj arra, amit mond, amirol latszolag szeret beszelgetni, arrol kerdezoskodj tobbet, es vegig tedd magad, hogy erdekes, amit mond! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!