Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy nem merek...

Miért van az, hogy nem merek odamenni 1 szép lányhoz, hogy leszólítsam?

Figyelt kérdés

nem vagyok ronda meg semmi ilyesmi, csak ez a félsz nagyon idegesít,h emiatt nem tudok ismerkedni

(igen volt már barátnőm, de az úgy volt, h eljártam egyébb túrára illetve máshogy is) viszont én itt arra gondolok, h se villamoson sem pedig az utcán nem merem megszólítani a lányokat

2015. jan. 7. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
A válasz: nincs önbizalmad. Most jobb?
2015. jan. 7. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég bátor. Remélem segítettem
2015. jan. 7. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Félsz a visszautasítástól.

Pedig nem lesz semmivel se rosszabb utánna, v nemet mond, akkor hazamész és élsz tovább, vagy igent s have fun.

4/7 anonim válasza:
Én sem mertem,de megtettem leszolítóttam egy lányt a suliban,elmondtam neki hogy tetszik,és azóta együtt vagyunk szeretjük egymást és boldogok vagyunk:) Próbáld meg nem veszítesz semmit:)
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az Interneten Explorer van olyan bátor, hogy mégkérdezze, akarod-e alapértelmezett böngészőként használni, akkor te is lehetsz olyan bátor, hogy elhívd azt a.lányt!
2015. jan. 7. 22:13
 6/7 anonim válasza:
Ha olyanra gondolsz hogy ismeretlent szolitasz le akkor ahoz nagyobb5bátorság kell de próbáld meg mert úgyse ismered és tök mindegy hogy mit mond vagy jo lesz vagy nem max. Össze futsz vele még párszor
2015. jan. 7. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Ebben az egészben az a durva, hogy elég csak egyszer kipróbálnod ezt a "leszólítok egy idegent" dolgot, és utána (bármi lesz az eredmény, ha elutasít, ha nem) sokkal könnyebben, már rutinszerűen fog menni a továbbiakban: tehát egyes egyedül az első ilyet nehéz megcsinálni, azután magától jön!

Próbáld ki!

2015. jan. 16. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!