Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Képzelt szitu: találkozol egy...

Képzelt szitu: találkozol egy intelligens, vonzó nővel/férfival, rokonszenv, vonzalom, minden adott, és az egyik randin kiderül, mindketten GYK-ra írtok, és rohadtul allergiásak vagytok egymás hozzászólásaira, mit csinálsz?

Figyelt kérdés

Szóval egy olyan férfit/nőt képzelj el, akit megvetsz, aki miatt még a monitort is leköpöd, akitől kaparod a falat, mert a hozzászólásai miatt teljesen kikészülsz tőle. GYK-n szidjátok, ócsároljátok egymást, és még sohasem éreztél így neten keresztül egy identitás iránt akkora mérhetetlen gyűlöletet, mint amit miatta érzel.

A randin pedig kiderül az illetőről, hogy ő bizony a gyűlölt ellenség a másik nemből, GYK-ról. Képzeld el azt a pillanatot, amikor megvilágosodsz róla, de ő még semmit sem ért, te viszont már tudod, és összeállt a kép.

Ettől a pillanattól kezdve hogyan folytatod a randit?

2015. jan. 7. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
elképzeltem hogy marcelineával össze hoz a sors :D lehet élőben nem is irritálna mint itt szokott :D
2015. jan. 7. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem tudom elképzelni, hogy valaki irritáljon ennyire itt. Persze vannak nyomorékok de a legtöbbjük nem nő nemű, akinek a válaszait pl el se olvasom mert tudom milyen hülyeségeket ír.

Ha feltesszük akkor, nem mondanék semmit, nem balhéznék vele.

2015. jan. 7. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:

GYK-n én is szoktam néha direkt irritálni másokat, ez nálam nem lenne meghatározó.

UI.: szopjatok le mind

2015. jan. 7. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Elméletben, ha még ismerkednék azt a nem túl fantáziadús megoldást választanám, hogy tiszta vizet öntenék a pohárba és ha nem csak apróbb csipkelődésekről lenne szó, hanem komolyan ellentétes értékekről, világképről, jövőképről, lelki beállítottságról, akkor nem folytatnám az ismerkedést.

De az ilyen különbségek azért amúgy is kiderülne néhány randi alkalmával, vagy legalábbis lennének rá jelek, hacsak nem játssza túl jól meg magát az illető.

2015. jan. 7. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem is te jutottál rögtön eszembe... :D

Amúgy nem tudom, valószínűleg nem találkoznék vele többet nagyon, hiszen az itteni válaszai is a személyiségének a része, ad egy képet arról, kb. hogyan látja a világot valaki, milyen ember, és ha ennyire irritál itt akkor randin is biztos kiábrándulnék belőle azonnal. Az, hogy addig rokonszenves volt, nem sokat jelent, hiszen addig olyan túl sok mindent nem tudtam róla.

2015. jan. 7. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

Hallgatnék róla. Csak akkor fedném fel magam, ha már eltávolodtunk, vagy összemelegedtünk.

Engem annyira, nem hat meg itt gyk-n mások stand up komedy-je! Mert a gyk egy külön mmoprg, ahol mindeki az és olyan személyiséggel amivel akar lenni.

Szóval itt játszhatja, a hím sovinisztát, otthon meg egy papucs :D

2015. jan. 7. 20:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek.

az mmorpg -n meg szakadtam :D

2015. jan. 7. 20:51
 8/10 A kérdező kommentje:
#6: Arra azért kíváncsi lennék, hogy valamelyikőtöknél szexeltek, majd hazamentek a saját hajlékotokba, s mintha mi sem lenne természetesebb, folytatjátok GYK-n a fröcskölődést. :D
2015. jan. 7. 20:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy nem árulnám el a gyk-s nevem neki. :D
2015. jan. 7. 20:53
 10/10 anonim válasza:
Nekem volt ilyen!! :D:D ugyan ez!Félre tettük a csatabárdot,megszerettük egymást.
2016. jan. 13. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!