Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy vegyem rá magam arra,...

Hogy vegyem rá magam arra, hogy egy olyan lány felé vonzódjak, aki egyáltalán nem tetszik?

Figyelt kérdés
A lányoknak kb az 2-3%-nak jövök be, azoknak akik senki másnak és nekem sem sajnos, akik nekem bejönnek ők a felső 40% mondjuk, de egyszerűen nem jön össze több száz próbálkozás után se, ezért a barátaim mindig azt mondják adjam lejjebb és annak örüljek, akinek bejövök, viszont mikor meglátják az olyan lányokat ők is szörnyülködnek én pedig nem tudok annyit inni hozzá, hogy jól érezzem magam, mit tegyek, önhipnózis vagy pszichológus mi segíthetne?

2015. jan. 3. 15:57
 1/3 A kérdező kommentje:
Főleg az érdekelne, hogy van e aki hasonló cipőben jár, mint én, az ő tanácsira lennék kíváncsi, nem trollkodásra és beszólogatásra.
2015. jan. 3. 15:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez egy baromság. Miért kéne olyanokhoz vonzódnak,akik alapból nem tetszenek? Mindenkinek más az ízlése ezt kell elfogadni. Persze tehetsz olyat is,hogy előbb a személyiségét ismered meg csak után találkozok vele pl.neten és akkora már lehet annyira kiforr benned egy kellemes kép az illetőről,hogy már nem fogsz azzal foglalkozni,hogyhogy néz ki.

Viszont felesleges olyan lánynak csapni a szelet,aki Neked nem jön be mert ahhoz a kapcsolathoz nem tudsz bele adni 100%-ot . Maradhatsz éppen az ideálodnál is csak akkor győzd kivárni még találsz egy olyan,akivel kölcsönös lesz a szimpátia. :)

2015. jan. 3. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:
ásd el magad, az segíteni fog
2015. jan. 3. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!