Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan írhatnék rá egy fiúra...

Hogyan írhatnék rá egy fiúra aki tetszik? Hogyan kezdjek el vele mélyebben beszélgetni? 14L

Figyelt kérdés

2015. jan. 2. 20:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Írj rá csak hogy szeretnél vele beszélni
2015. jan. 2. 20:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor azt kérdezné,hogy miről? És hogy miért? ...
2015. jan. 2. 20:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Javaslom filccel vagy tollal írj rá! Lehetőleg a homloka közepére. És ha ez megvan kezd a beszélgetést illendő köszöntéssel :)
2015. jan. 2. 20:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Valaki ma vicces kedvében van :) de most komolyan
2015. jan. 2. 20:55
 5/10 aladar12 ***** válasza:

az első megmondta.

írj rá, hogy van-e kedve beszélgetni, mert unatkozol. aztán tereld a témát.

2015. jan. 2. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Ráírtál?
2015. jan. 2. 21:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet köszönöm :)
2015. jan. 2. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább kérdezz tőle valami olyat amit tudod hogy szeret, vagy amiről tudod hogy érdekli, és bumm meg is van az első téma.

A többi már jön magától, tényleg. :)

2015. jan. 2. 22:27
 9/10 anonim válasza:

Mi úgy kezdtünk el beszélgetni hogy megismertük egymást pl hobbi kedvencek stb. Aztán így viccelődtünk meg hülyéskedtünk meg együtt játszottunk :) Vagyis gépes játékkal. És utána megtetszettem neki és persze nekem már tetszett és csak úgy bevallottam neki és azt mondta hogy én is tetszek neki. :) Azóta fél éve együtt vagyunk és jól kijövünk :) Néha van veszekedés de azért minden jó :)

Szóval csak várj :) minden jobb lesz

2015. jan. 3. 22:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Kerd el tole a hazi feladatod es utana ha megirta akkor kerdezd h amugy mizu meg ilyenek....

Vagy irj neki vmit amit "veletlen" irtal mer masnak akarod es kerj bocsanatot es megint csak amugy mizu meg ilyenek...

Mi a barinoimmel mindig ezt csinaljuk es bejon

13/L

2015. jan. 8. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!