Hogyan írhatnék rá egy fiúra aki tetszik? Hogyan kezdjek el vele mélyebben beszélgetni? 14L
az első megmondta.
írj rá, hogy van-e kedve beszélgetni, mert unatkozol. aztán tereld a témát.
Szerintem inkább kérdezz tőle valami olyat amit tudod hogy szeret, vagy amiről tudod hogy érdekli, és bumm meg is van az első téma.
A többi már jön magától, tényleg. :)
Mi úgy kezdtünk el beszélgetni hogy megismertük egymást pl hobbi kedvencek stb. Aztán így viccelődtünk meg hülyéskedtünk meg együtt játszottunk :) Vagyis gépes játékkal. És utána megtetszettem neki és persze nekem már tetszett és csak úgy bevallottam neki és azt mondta hogy én is tetszek neki. :) Azóta fél éve együtt vagyunk és jól kijövünk :) Néha van veszekedés de azért minden jó :)
Szóval csak várj :) minden jobb lesz
Kerd el tole a hazi feladatod es utana ha megirta akkor kerdezd h amugy mizu meg ilyenek....
Vagy irj neki vmit amit "veletlen" irtal mer masnak akarod es kerj bocsanatot es megint csak amugy mizu meg ilyenek...
Mi a barinoimmel mindig ezt csinaljuk es bejon
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!