Kevés szabadidővel rendelkező fiatalember ismerkedne, ötletek?
Szia 10-es válaszoló. Próbálkoztam társkeresővel, nem jön be az, ami ott megy. Nagyon kevesen veszik komolyan és a maradék önbizalmát is elveszik az embernek (megválaszolatlan levelek, ismerkedés közben eltűnnek, stb.).
Én büszke vagyok a szakmámra. Eredetileg tanárnak készültem, sokáig tanítottam, múzeumpedagógusként dolgoztam, de váltottam, mert úgy éreztem szükségem van olyan szakmára, amiben kiteljesedhetem. Szeretek tervezni, építeni, összeállítani, a kevés szabadidőmben terepasztalokat, iparművészeti tárgyakat készítek. Nem dohányzom, nem iszom, igyekszem értelmes és hasznos módon élni.
Nagyon nehéz ismerkedni, pláne olyannal, akinek hasonló érdeklődési köre van. A társkereső oldalakon tisztelet a kivételnek, komolytalan, ostoba emberek vannak, alig lehet felvenni a kapcsolatot bárkivel is.
társkeresőn, s akárhol ismerkedsz, nagyon egyedi dolgot kell mutassál, vagy nagyon jól kell kinézni, (de sajnos utóbbi nekem pl. nem adja :D), h fenn tud tartani a nő figyelmét. Életben is így van ez sztem, vmivel nagyon meg kell fogni a csajt, h veled legyen, csak azt kell kideríteni, h kinek mi a nyerő. :)
Élőben mondjuk a pénzzel is sikerülhet, de én azt elég gáznak tartom, ha vki örül annak, h a pénzéért szeretik, s semmi belső jó nincs benne, csak egy test, szuper kocsival pl.
Ne add fel! Ha nem is salsa most azonnal, keress lehetőségeket, keress társaságot! Más tánckurzus, hobbi klub, futókör, bármi. Leírásod alapján értékes és értelmes ember vagy, ha valakivel tudsz néhány szót váltani, sokkal előrébb vagy. Ha nem is futsz bele a szerelembe azonnal, baráti kapcsolatokat tudsz építeni, ahonnan már sokkal könnyebb társra lelni. Ha otthon négy fal között búslakodsz, nem fog csoda történni.
Próbálj meg nem rástresszelni, kicsit lelazulni, élvezni az életet, és egy ilyen életfelfogás már bevonzza az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!