Mit tegyek ha nem bírom elfelejteni őt?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és nagyon tetszik egy tőlem egy évvel fiatalabb lány. Csak sajnos úgy hallottam meg hogy alakul egy kapcsolata, udvarol neki egy fiú. Nem tudom ugyan hogy mennyire igaz ez, mert én nem mertem még odamenni hozzá. Már megbeszéltem magammal, hogy hiába tetszik, nem lehet köztünk semmi, hiszen ha a suliból lenne a barátnőm, az osztályban halálra cikiznének emiatt. De mostanában mindig olyan jó érzés amikor meglátom. Egyszerűen nagyon tetszik, de nem tudom mit tegyek. Érdemes lenne személyesen is beszélnem vele, vagy tényleg hagyjam a fenébe?2015. jan. 6. 21:50
2/4 anonim válasza:
Miért cikiznek ez miatt? Miért nem xarod le? Menj oda hozzá és szed fel!
3/4 A kérdező kommentje:
Nem olyan egyszerű ez, mert ez egy nagyvárosi iskola, sok a menő, én meg egy falusi fiú vagyok, és engem lentebb néznek maguknál.
2015. jan. 6. 21:58
4/4 anonim válasza:
Értem már! Szerintem xard le az osztálytársaidat! Ne törődj velük! Viszont ha most ezt elhalasztod később megbánod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!